علی افشار رئیس پارک ملی دنا صبح امروز توسط شکارچیان غیر مجاز در منطقه حفاظت شده میمند یاسوج به گلوله بسته شد.<BR>

علی افشار پسر شهید کرامت افشار است که کمتر از دو ماه پیش به ریاست پارک ملی دنا گمارده شده بود، او به ضرب سه گلوله شکارچیان در کتف و بازویش روانه بیمارستان شیراز شده است.
به گزارش مهراو ساعت 5 صبح امروز(دوشنبه) به همراه چند محیط بان دیگر در منطقه میمند با چهار شکارچی غیر مجاز مواجه می شوند که در همان ابتدا توسط شکارچیان به گلوله بسته می شوند.
یکی از شکارچیان توسط محیط بانها دستگیر و یکی دیگر نیز امروز صبح توسط پلیس آگاهی یاسوج دستگیر شده و دو نفر دیگر نیز متواری شدند. که تاکنون یکی از این افراد دستگیر و خودروی آنان توقیف شده است.
فرمانده گارد حفاظت محیط زیست سرهنگ حمیدرضا خیلدار هم به ایلنا گفت: در این حادثه زمانی که چند شکارچی به صورت غیرقانونی وارد پارک ملی دنا می‌شوند از سوی محیط‌بانان مورد بررسی قرار می‌گیرند و در پی فرار شکارچیان، محیط بانان آنان را تعقیب می‌کنند.
فرمانده گارد حفاظت محیط زیست ادامه داد: به دنبال این تعقیب و گریز‌ها، "علی افشار" رییس رییس پارک ملی دنا با اصابت گلوله اسلحه چهار پاره به مچ دست و "وحید ترحمی" از دیگر اعضای گارد محیط‌بانی پارک ملی دنا در اثر اصابت گلوله ساچمه‌ای به انگشتان پا مصدوم می‌شوند.
وی درباره آخرین وضعیت مصدومان حادثه، تصریح کرد: علی افشار به علت شدت جراحت به بیمارستان شیراز منتقل شد که لحظاتی پیش با انجام موفق عمل پیوند رگ در بخش مراقبت‌های ویژه به سر می‌برد و مراحل درمانی وحید ترحمی نیز با موفقیت انجام شده است.
فرمانده گارد حفاظت محیط زیست، مصدومیت و مجروحیت محیط‌بانان را نشانه جدیت آنان در مبارزه با شکار غیر مجاز دانست و تاکید کرد: این محیط بانان جان خود را به بهای حفظ محیط زیست و طبیعت فدا می‌کنند و این در حالی است که برخی ار افراد تحت هر شرایطی به دنبال صدمه زدن به طبیعت و محیط زیست کشور هستند.
به گفته سرهنگ خیل‌دار، متاسفانه در چند سال اخیر اتفاق‌های ناگواری برای محیط‌بانان رخ داده است و مردم موظف هستند که محیط‌بانان را در دفاع از محیط‌زیست یاری کنند.
منطقه حفاظت شده دنا در سالهای اخیر محل درگیری شدید میان شکارچیان و محیط بان هایی بوده که در آخرین اتفاقات غلامحسین خالدی و اسعد تقی زاده از محیط بانان این منطقه به دلیل درگیری و قتل شکارچیان غیر مجاز به اعدام محکوم شده و حکم آنها توسط دیوان عالی کشور تائید شده است.
هجوم شکارچیان به منطقه حفاظت شده دنا و کاهش چشمگیر تعداد حیات وحش این منطقه ناشی از ضعف مدیریت و نبود امنیت جانی و امنیتی برای محیط بانان دنا بوده است. این در حالی است که شکارکش ها بعد از درگیری با محیط بانان به دلایل نامعلومی به سرعت از زندان آزاد می شوند اما محیط بانانی که طبق قانون مجوز حمل و استفاده از سلاح را دارند محکوم به اعدام می شوند.

4545

 

منبع: خبرآنلاین