مجلۀ نوول آبزواتور
مطبوعات ایران، اولین مناظره میان کاندیداهای ریاست جمهوری را مورد انتقاد قرار داده و آن "کمدی" خواندند. برخی از نامزدها نیز نسبت به نحوۀ برگزاری مناظرههای تلویزیونی نارضایتی خود را اعلام کردند؛ مناظرهای 4 ساعته که شامل سوالات مختلف پیرامون اقتصاد و همچنین طرح سوال و پاسخهای سریع از نامزدها بود.
طبق اطلاعات سایت تابناک، محسن رضایی اعلام کرده است که در صورتی که همان فرمت مناظره ادامه داشته باشد، وی در برنامۀ بعدی شرکت نخواهد کرد. روزنامۀ کیهان نیز اعلام کرد که مناظرههای پخش شده "دور از انتظارات مخاطبین" بوده است.
رویترز
بسیاری از مخاطبان تلویزیون ایران مناظرههای انتخاباتی را مسخره خواندند. این در حالیست که مسئلۀ اقتصاد در نزد ایرانیان زمانی که به پای صندوقهای رأی میروند از اهمیت و جایگاه مهمی برخوردار است. کاندیداهای حاضر در مناظره اجماعاً بر این مسئله اتفاق نظر داشتند که وضعیت اقتصاد ایران بحرانی است و حمایت زیادی برای افزایش تولید داخلی لازم است. آنها همچنین در انتقاد از عملکرد و مدیریت اقتصادی احمدی نژاد نیز اتفاق نظر داشتند به خصوص سیاست وی در توزیع بدون تدبیر یارانه ها که منجر به افزایش تورم در جامعه شد.
واشنگتن پست
8 نامزد انتخابات ریاست جمهوری که در برنامۀ مناظرۀ تلویزیونی شرکت کردند در یک مسئله اتفاق نظر داشتند و آن اینکه هیچیک شکل و نحوۀ برگزاری مناظره را دوست نداشتند.
لوموند
مناظرههای تلویزیونی شمار زیادی از مخاطبان را تعجب زده کرد و در واقع به یک بازی تلویزیونی شبیه بود. در حالیکه آقای عارف اعلام کرده بود که به این سوالات پاسخ نمیدهد چون در شأن کاندیداهای ریاست جمهوری نیست، آقای روحانی نیز آن را سوالات مناظره را تحقیرکننده خواند.
4952