به گزارش خبرآنلاین، این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ابتدای سخنان خود با بیان اینکه از همان روزهای آغازین زمستان هشت سال قبل وضع ناهنجار و فقر و گرانی را پیشبینی میکردم، گفت: میدانستم بیراهه رفتن، شعار دادن و از شعور فاصله گرفتن چه سرنوشتی را در انتظار مردم خواهد گذاشت.
وی افزود: برای ما روشن بود که از بین بردن وحدت و انسجام و از هم گسیختن چارچوبهای اقتصادی و اجتماعی، تصمیمات فردی، خودشیفتگی و کنار گذاشتن دانایان جامعه و توهین به بزرگان کشور نتیجهای جز وضع فعلی را به همراه نخواهد داشت.
حسن روحانی گفت: با بزرگان کشور و آیت الله هاشمی رفسنجانی و حجتالاسلام سیدمحمد خاتمی پای در این راه گذاشتم اما امیدم به شما جوانان است. بیایید به افراطگری پایان دهیم، بیایید به خودسریها پایان دهیم. میخواهم از طرف شما یک جمله بگویم اگر آن را قبول دارید، تأیید کنید؛ آقایانی که کشور را به این روز انداختهاید، دیگر مردم شما را نمیخواهند! (همراه با تشویق حضار و شعار اللهاکبر)
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در ادامه با بیان اینکه اقتصاد ما امروز نیاز به نجات دارد، گفت: من به کمک شما غیورمردان به دنبال بازگشت ثبات و آرامش به اقتصاد کشور هستم و این کار با تدبیر و برنامه امکانپذیر است.
این سخنان روحانی با شعار «دولت گازانبری نمیخواهیم، نمیخواهیم» روبرو شد.
روحانی در ادامه گفت: کشور را به تحریم انداختند و افتخار کردند. این تحریمها ظالمانه است اما مگر نمیدانستید این شورای امنیت ظالمانه در کشور و جهان ما تأثیرگذار است؟ چرا برنامهریزی نکردید؟ چرا گفتید تحریمها کاغذ پاره است؟
اگر ملت بزرگوار مسئولیت را بر دوش من گذاشتند برخی مسائل را توضیح خواهم داد
وی افزود: کشاورزان ما با مشکلات فراوانی روبرو بودند. به جای حل مشکل آنها، به مشکلات دیگران پرداختیم. کارگران ما بیکار بودند اما برای کارگران چینی کار درست کردیم. به جای اینکه از دولت سازندگی و اصلاحات تشکر کنیم که کشور را از جنگ و شورای امنیت دور کردند، وقیحانه به آنها تهمت زدیم. اگر ملت بزرگوار بار مسئولیت را بر دوش من گذاشت، برخی مسائل را توضیح خواهم داد.
روحانی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: اگر بار مسئولیت بر دوش من افتاد، کرامت به دانشگاه و دانشجو بازخواهم گرداند و به منزلت را به زنان باز خواهم گرداند.
این سخنان روحانی با شعار حضار مواجه شد که میگفتند: «زندانی سیاسی آزاد باید گردد».
روحانی در پاسخ به حضار گفت: چرا فقط زندانی سیاسی؟! کاری کنیم همه زندانیان آزاد شوند. اگر اعتدال در کشور حاکم شود، نیازی نیست که در کشور عدل و اعتدال کسی در زندان باقی بماند. من به کمک پلیس کاری خواهم کرد که امنیت واقعی باشد و دختران ما در خیابان احساس امنیت کنند و نخواهم گذاشت مأموری بینام و نشان از کسی سئوال کند. دختران خود حافظ حجاب و عفاف هستند.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: از آنهایی نیستم که از آبروی رزمندگان و ایثارگران برای خود رأی کسب کنم. من در برابر همه خانوادههای شهدا و ایثارگران تواضع میکنم اما نه در پشت سر رزمندگان خودم را پنهان خواهم کرد و نه پشت سر دین. از ملت بزرگ درخواست کمک خواهم کرد اما با نام مدیریت این معصوم یا آن معصوم مدیریت ضعیف خود را توجیه نمیکنم. راه نجات، قانون اساسی است. رئیسجمهور آینده با رأی شما تعیین خواهد شد. همه دست به دست هم خواهیم داد و نخواهیم گذاشت راه هشت سال گذشته ادامه پیدا کند. من فصل 3 قانون اساسی را که حقوق ملت است، تدوین خواهم کرد و به مجلس میفرستم تا به صورت قانون درآید. در حقوق شهروندی زن و مرد برابرند. ترک و لر و بلوچ و عرب و فارس با هم برابرند. این سخنان روحانی با این شعار حضار روبرو شد: «زن، مرد، تساوی، شیخ حسن روحانی».
وی در پایان سخنان خود گفت: سیاست آشتی و صلح را پیش خواهم گرفت، آشتی با همه احزاب و گروهها و جناحها. ما نیازمند وحدت و اتحادیم.
/2727