صادق زیبا کلام در تبیین چرایی کنار کشیدن محمدرضا عارف به نفع روحانی در انتخابات گقت: نمی شد روحانی به نفع عارف کنار برود چرا که اول زمستان هستیم.

صادق زیباکلام استاد دانشگاه تهران که مهمان کافه خبر بود در پاسخ به این پرسش که چرا عارف به نفع روحانی کنار کشید گفت: به نظر من عارف از خیلی جهات یک سر و گردن بالاتر از روحانی بود ، دانشگاهی بود دنبال آزادی بیان و آزادی اندیشه احزاب بود  اما الآن اول زمستان هستیم. 

وی در توضیح این مطلب گفت: روحانی در برابر شورای نگهیان، اصولگرایان ، گروه های فشار، روزنامه کیهان، مجلس نهم، ائمه جمعه و جماعات و ... قرار دارد و در تعامل با آنها، عارف نمی توانست کاری بکند. یا بهتر است بگویم روحانی بهتر می تواند با آنها عمل کند و شانس تعامل روحانی با نظام خیلی بیشتر از عارف است.

مشروح این گفت وگو در روزهای آینده منتشر خواهد شد.

49219

منبع: خبرآنلاین