محمدرضا باهنر نایب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان اینکه دولت روحانی، دولت ژنرالهاست، گفت: پیشنهادی برای معاون اولی دولت روحانی دریافت نکردم.
اهم سخنان نایب رئیس مجلس در ادامه میآید:
*انتخاب حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور قابل پیش بینی نبود اما امروز که این اتفاق افتاده باید در این راستا تحلیل شود که مردم از تندروها خسته شده اند و به اعتدال رأی دادند، البته برخی نامزدهای هشت گانه که صلاحیتشان تأیید شد شعار اعتدال می دادند اما بعضی از این داوطلبان به دلیل مشی و رفتار گذشته و تقسیم بندی اردوگاهی، شعارهایشان مورد توجه قرار نگرفت.
*اصولگرایان در یک لاک دفاعی قرار گرفته بودند، یکی از دلایل شکست اصولگرایان عدم تفاهم بود. عدم تفاهم علت اصلی در شکست اصولگرایی بود، اما تمام کسانی که اسم اصولگرایی را یدک می کشیدند اختلاف مواضع شدیدی با یکدیگر داشتند.
* در جریانات سیاسی ممکن است در مدت کوتاهی یکسری پدرخواندهها وجود داشته باشند که اعضا از آنها حرفشنوی داشته باشند، کما اینکه اصلاحطلبان به دلیل اینکه احساس میکنند ۸ سال محروم بودهاند، دو تا پدرخوانده را قبول کردند. اصولگرا اینگونه افراد را یا ندارند یا خیلی متفرق هستند، اما این پدرخواندهها برای هر دو جریان پایدار نخواهد ماند. آنچه که مشکل را حل میکند ضابطهمندی حزبی است.در فقدان احزاب ممکن است جریانات یک پدرخواندههایی را پیدا کنند و بعد از مدتی دیگر حرفشنوی از آنها وجود نداشته باشد.
* تاکنون پیشنهادی از این دست(معاون اولی دولت یازدهم) مطرح نشده٬ اما اگر پیشنهادی هم بشود، با بحث و مشورت تصمیمگیری میکنم، در واقع من در جایگاه مجلس اگر نفوذی داشته باشم خودم را متعهد میدانم که از این جایگاه به دولت یازدهم کمک کنم.
* (درباره احتمال وزیر کشوری ناطق نوری) از اینکه حسن روحانی به این مرحله رسیده که بر روی کابینه خود فکر کند، اطلاعی ندارم. قطعاً ناطق نوری اگر احساس کند کاری برای ایشان تعیین شده است و نسخه بدل ندارد٬ با توجه به روحیاتی که از وی میشناسم، ایشان کار را قبول میکند. دولت روحانی دولت ژنرالها است
* اتخاذ رویه سکوت خیلی خوب است، احمدینژاد تمام اختلافنظرهای کارشناسی که با مجلس دارد، فردی متدین و دلسوز انقلاب است. براساس حسنظنی که به احمدینژاد داریم وی با تحلیل به این نقطه رسید که باید سکوت کند، ما از پیش هم دعا میکردیم که این هواپیما به موقع چرخهایش باز شود و آرام بر باند فرود آید و الان احمدینژاد هم همین مسیر را دنبال میکند.
* بعضی از گروههای سیاسی تاریخ مصرف مشخصی دارند و اگر میخواهند در درازمدت ماندگاری داشته باشند، باید از منافع کوتاهمدت صرفنظر کنند، زمانی خود ما به دنبال تاسیس یک حزب بودیم و به این مفهوم رسیدیم که یک حزب نباید در یک فضای افراطی تاسیس شود و به همین دلیل تاسیس آن را چند سال به تعویق انداختیم، زیرا اگر در این فضای افراطی حزب متولد شود در یک فرصت کوتاه مثل گلهای بهاری پرپر میشود ، جبهه پایداری نیز باید از سرنوشت رایحه خوش خدمت عبرت بگیرد و خط مشی خود را به صورت مشخص اعلام کند .
* احمدی نژاد نقاط مثبت زیادی در دوران ریاست جمهوری داشت اما درمسائل حزبی هم مانند مسائل اجرایی اهل خرد جمعی نیست و در عین اینکه فردی باهوش است به دلیل تصمیمگیری فردی نمیتواند یک جریان قوی در کشوربه راه بیاندازد.
29219
نظر شما