تیتر سه زیرسرویس
-
خانه تیم ملی فوتبال یا شاهکار معماری در دل صحرا؟
شاهکار معماری عربستان از بذری الهام گرفته شده که زمین را میشکافد و جوانه میزند؛ گویا این بذر نماد تعهد عربستان به پرورش و رشد مشارکت ورزشی در سراسر این کشور است.
-
چند بار میتوان یک تکه کاغذ را از وسط تا کرد؟
یک ادعای رایج بر این باور است که یک تکه کاغذ را نمیتوان بیش از هفت بار از وسط تا زد. اما آیا این حقیقت دارد؟ به راستی یک تکه کاغذ را چند با میتوان از وسط تا زد؟
-
معبد مخفی ۲ هزار ساله پیدا شد / یک اتاقک زیر بلوک سنگی ۲۰ تُنی
باستانشناسان در روستای کوچک «آتریبیس» در ۲۰۰ کیلومتری شمال شهر اقصر موفق به کشف معبدی شدهاند که میگویند به الهه باروری در مصر باستان اختصاص داشته است.
-
یک تکه سنگ از خانه مادربزرگ، 1.1 میلیون دلار قیمتگذاری شد!/ عکس
سنگی که چندین دهه بهعنوان «نگهدارنده در» استفاده میشد، ۱.۱ میلیون دلار قیمتگذاری شد. جالب این جا است که گویا پیرزن مالک سنگ نمیدانست چه چیزی در خانه خود دارد. پس از مرگ او، کسی که خانهاش را به ارث برده بود، به این سنگ که بهعنوان نگهدارنده در استفاده میشد شک کرد و در عین ناباوری با یک گنج روبهرو شد.
-
بلک فرایدی چه بلایی سر مغز شما میآورد؟ علم پاسخ میدهد
بلک فرایدی چگونه روی مغز شما تاثیر میگذارد؟ این مقاله به بررسی علمی هیجان خرید، تاثیر تخفیفها بر ترشح دوپامین و تصمیمات خرید شما میپردازد.
-
چرا فلز همیشه از چوب سردتر است؟
گاهی اوقات مسائلی که بهطور روزمره با آنها مواجه میشویم بسیار گیجکننده هستند. احتمالا از بچگی به این فکر کردهاید که چرا در روزهای سرد فلز بسیار سردتر از چوب است یا چرا کیک نسبت به قالب کیک که در آن پخته شده است، گرمای کمتری دارد.
-
کشف شگفتانگیز مواد توهمزا در یک کوزه ۲۲۰۰ ساله
برای اولین بار، باستانشناسان موفق شدهاند بقایای مواد توهمزا را در یک کوزه سرامیکی ۲۲۰۰ ساله کشف کنند.
-
هرم بزرگ مصر چند وجه دارد؟ / احتمالا نمیدانید
هرم بزرگ جیزه، یکی از عجایب هفتگانه باستانی که هنوز پا برجاست، بیش از ۴۵۰۰ سال است که ایستادگی میکند و هر روز داستانهای جدیدی از خود آشکار میسازد. این سازه عظیم نه تنها نمادی از نبوغ معماری مصر باستان است، بلکه منبعی از پرسشها و رازهای بیپایان برای محققان و دوستداران تاریخ است.
-
چهره ملکه تی بازسازی شد / مادربزرگ فرعون بزرگ
یک هنرمند دیجیتال به تازگی با استفاده از تصاویر بقایای مومیاییشده ملکه تی (مادربزرگ توتعنخآمون) که مربوط به ۳,۴۰۰ سال پیش است، چهره او را بازسازی کرده است.
-
این فلز سرنوشت جنگها را عوض میکند/ ارزشمندتر از طلا
یک قرن پیش، یک کشتی بندر نوا اسکوشیا را ترک کرد، اما کشتی هرگز به مقصد نرسید. محموله ارزشمندی که کشتی حمل میکرد، طلا یا نقره نبود، بلکه آنتیموان بود؛ آنتیموان آن زمان فلز بیاهمیتی به نظر میرسید و ارزش آن درک نمیشد اما امروز همان فلز برای کاربردهای نظامی و صنعتی مدرن حیاتی است.