تیتر سه زیرسرویس
-
رابطه عجیب متهم ردیف اول کرونا با سرطان
مقاله جدیدی در مورد تکامل سریع ایمنی و ژنهای مرتبط با سرطان در خفاشها، در ژنوم زیستشناسی و تکامل نشان میدهد که تکامل سریع در خفاشها ممکن است به دلیل توانایی فوق العاده حیوانات برای میزبانی و در امان ماندن از عفونتها و همچنین زنده ماندن و جلوگیری از سرطان باشد.
-
انقلابی در درمان سرطان؛ این ماده با نور سلولهای سرطانی را میکشد!
دیجیاتو نوشت: دانشمندان یک اکسیدکننده مبتنی بر پلاتین (IV) توسعه دادهاند که بدون نیاز به اکسیژن و تنها با نور فروسرخ نزدیک سلولهای سرطانی را میکشد.
-
درمان دیابت با ایمپلنت مولد اکسیژن
ایسنا نوشت: یک ایمپلنت جدید درمان کننده دیابت برای حمایت از سلولهای جزایر لانگرهانس اکسیژن تولید میکند. نسخه فعلی آن تقریباً به اندازه یک سکه است، اما نسخهای که برای استفاده در انسانها آماده میشود به اندازه یک آدامس خواهد بود.
-
نجات جان مادر و نوزاد با کمک هوش مصنوعی
مهر نوشت: شرکت جنرال الکتریک تصمیم دارد یک فناوری تصویربرداری اولتراساوند با کمک هوش مصنوعی ایجاد کند تا با مرگ و میر مادران و کودکان مقابله کند.
-
دنیایی که بعد از انفجارهای هستهای،دنیای قبل نشد
نشانگر بمب اتم در بدن انسان چیست؟
آزمایشهای تسلیحات هستهای در اواسط قرن بیستم، میراث پنهانی را در سلولهای بدن ما و اکثر موجودات زنده روی کره زمین به جای گذاشته است.
-
این مدل از آیفون برای سلامتی مضر است؟
مهر نوشت: وزیر اقتصاد دیجیتال بلژیک از رگولاتورهای مخابراتی می خواهد ریسک های سلامتی احتمالی مرتبط با آیفون ۱۲ را تحلیل و بررسی کنند.
-
حسگری بینهایت نازک که روی کلیه نصب میشود / عکس
دیجیاتو نوشت: پژوهشگران دانشگاه نورتوسترن یک ایمپلنت بیومتری توسعه دادهاند که میتواند نوسانات دمایی را پیش از اینکه بدن عضو پیوندی را پس بزند، شناسایی کند. این سنسور با ابعاد ۳ در ۷ میلیمتر، از یک ناخن کوچکتر است و تنها ۲۲۰ میکرومتر ضخامت دارد.
-
این جنین حاصل پیوند انسان و موش است!
دانشمندان جنینهایی را پرورش دادهاند که بیشتر از اینکه انسان باشد، موش است.
-
پرورش کلیههای انسانی در جنین خوک!
دانشمندان با موفقیت کلیههایی را که عمدتاً از سلولهای انسانی ساخته شدهاند در داخل جنین خوک رشد دادهاند و محققان یک گام دیگر به سمت تولید اندامهای زنده انسانی برای پیوند نزدیک شدهاند.
-
مهمترین علائم بیماری پارکینسون
مهر نوشت: دانشیار جراحی مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی تهران، در مورد بیماری پارکینسون، نکاتی را متذکر شد.