تیتر سه زیرسرویس
-
پرتاب ماهوارهای که کارش وزنکردن جنگلها است!
با پرتاب یک ماهواره پیشرفته توسط آژانس فضایی اروپا، دانشمندان برای نخستین بار امکان «وزنکردن» کربن ذخیرهشده در بیش از ۱.۵ تریلیون درخت جهان را پیدا کردهاند؛ این گامی نوآورانه در راستای درک بهتر نقش جنگلهای بارانی در مقابله با تغییرات اقلیمی است.
-
صخرههای چینخورده ایران، جهانی شدند
ساختار رنگارنگ صخرههای چینخورده ایران که در اثر برخورد صفحهی تکتونیکی اوراسیا با صفحهی عربی در میلیونها سال پیش بهوجود آمده است، تیتر روزهای گذشته وبسایت لایو ساینس شد.
-
کشف دو گونه جدید کروکودیل
پژوهشگران در بررسیهای ژنتیکی تازه، موفق به شناسایی دو گونهی جدید کروکودیل در جزایر دورافتادهی کارائیب شدند که تا کنون با گونههای شناختهشده اشتباه گرفته میشدند.
-
افتادن در گرداب چه بر سر انسان میآورد؟
افتادن در گرداب میتواند همچون یک کابوس ترسناک باشد. اگر گرفتار یک گرداب شوید، چه اتفاقی برای شما رخ خواهد داد و آیا شانسی برای زنده ماندن دارید؟
-
ورود دایناسورها به صنعت مد / تولید پوشاک آینده با چرم تیرکس!
شاید کت چرمی آینده شما از جنس چرم تیرکس باشد!
-
گزارش تصویری| ۲۰ تصویر فراموشنشدنی از دنیای حیوانات
کتابی جدید به نام «۱۰ سال یادآوری حیات وحش»، با هدف جمعآوری منابع مالی برای حمایت از حیوانات در خطر انقراض، مجموعهای از ۲۰ تصویر استثنایی از دنیای حیوانات را به نمایش میگذارد. این کتاب که به مناسبت دهمین سالگرد این مجموعه منتشر میشود، به تلاشهای حفاظتی و ارتقاء آگاهی جهانی در مورد تهدیدات حیات وحش پرداخته و تمامی سود حاصل از فروش آن به پروژههای حفاظت از گونههای در خطر اختصاص مییابد.
-
چرم دایناسور، ترند جدید دنیای مد!
در دنیایی که عاشقان مد همیشه میخواهند جلوتر بودن از ترندها ، پروژهای جدید آنها را حدود ۷۰ میلیون سال به عقب بازمیگرداند.
-
پیدا شدن «مورچه جهنمی» در بزریل/ شکارچی مرگبار ۱۱۳ میلیون ساله
پژوهشگران گونهای باستانی از مورچههای موسوم به «مورچههای جهنمی» را در شمالشرق برزیل کشف کردهاند که با قدمتی حدود ۱۱۳ میلیون سال، قدیمیترین فسیل مورچهی شناختهشده تا امروز به شمار میآید.
-
«جمعکننده استخوان»، یک شکارچی ترسناک که بدن طعمههایش را میپوشد!
در دل جنگلهای مرطوب و پوشیده از مهِ جزیرهی اُآهو (O‘ahu) در هاوایی، نوعی کرم از خانوادهی Hyposmocoma کشف شده که بهسختی میتوان باور کرد از دل طبیعت بیرون آمده باشد.
-
چرا کوسه به انسان حمله میکند؟
پژوهشگران میگویند کوسهها هم مانند برخی دیگر از جانوران، گاهی در واکنش به رفتار تهاجمی انسان برای دفاع از خود گاز میگیرند. این نخستین بار است که رفتار دفاعی کوسهها در برابر انسان بهطور دقیق و علمی تحلیل شده است.