تعدادی از کاربران خبرآنلاین موفقیت های خانم مقیمی را تحسین کردند و او را الگویی برای موفقیت زنان و حتی مردان دانستند.
یکی از مخاطبان نوشته است: شما نه تنها برای خانم ها سرمشقید برای ما اقایان نیز بهترین سرمشقید تبریک به شما کاش افرادی مثل شما دو سه بار به دنیا بیایند.
و همچنین: من یک کارآفرینم ,با خواندن هر سطر اشک از چشمانم جاری شد و لذت بردم.در ایران ما کم نیستند اینگونه انسانها اعم از زن و مرد که فقط منتظر لحظه ای اعتماد دولتمردانند تا بتوانند نقش تاثیر گذار خود را بعنوان بخش خصوصی واقعی . بدون هرگونه رانت وفقط بر اساس توانمندیها و اراده و پشتکار خود. به بهترین نحو ایفا نمایند.بنظرم رسانه ها با بها دادن هر چه بیشتر به این زنان ومردان میتوانند موجی از شور و امید در مردم بخصوص خیل عظیمی از جوانان و سرمایه های مملکت که در آرزوی مهاجرت هستند ایجاد نموده و از این بلای دهشتناک جلوگیری نمایند.
تعدادی از مخاطبان هم آرزو کردند که خانم مقیمی وزیر می شد: کاش دولت یازدهم شما را بنام وزیر حمل و نقل یا وزیر کارآفرینی دعوت به کار کند که تحولی در اشتغال کشور انجام شود.
یکی از کاربران اما منتقدانه به سخنان فاطمه مقیمی نگاه کرده است: این خانم رو سر تا پا غرور ورداشته و دچار بزرگ بینی شده. به این قسمت از حرفاش دقت کنید تا بیشتر متوجه بشید: من شاید قابلیت تابع شدن و قراردادی شدن را نسبت به یک سری دستورالعمل نداشتم. همیشه دلم می خواست سکان هدایت کار، دست خودم باشد. کار روتین حوصله ام را سر می برد و تنوع طلبی در کار را دوست داشتم. فضای کارمندی برایم کوچک بود. زمانبندی و کارهای تکراری و نداشتن قدرت عمل حسته ام می کرد.
البته این نگاه پاسخ هایی هم داشت: این نشانه خود شناسی است و خود شناسی نقطه آغازین خداشناسی است.شما تصور کن اگر ایشان در آنزمان بجای پاسخ به ندای درونی تابع قوانین خشک و قراردادی میشد آیا امروز که حدود 30 سال از آن زمان گذشته ما شاهد چنین انسان والا مقامی بودیم؟کمی بیشتر بیاندیش.
برای خواندن نظرات بیشتر، رای و پاسخ به نظرات، به این خبر مراجعه کنید.
توجه: نظراتی که در خبر اصلی و یا این خبر منتشر شده اند، هیچ کدام رای و نظر خبرآنلاین نیست؛ خبرآنلاین تنها نظرات مخاطبان خود را منتشر می کند.
۴۷۴۷