رئیس جمهور چهارشنبه شب در گفت و گوی زنده تلویزیونی به تشریح دستاوردهای دولتهای نهم و دهم و دفاع از عملکرد دو کابینه اش پرداخت.

به گزارش خبرآنلاین، محمود احمدی نژاد در این گفت و گوی زنده تلویزیونی بر خلاف گذشته کمتر با کنایه سخن گفت و بسیار آرام و دسته بندی شده به دفاع از عملکرد هشت سال اخیر پرداخت. 
آغاز مصاحبه تلویزیونی رئیس جمهور پس از آگهی بازگانی/احمدی نژاد: آخرین گفت و گوی تلویزیونی ام نیست
گفت و گوی تلویزیونی رئیس جمهور بر خلاف گذشته با وقفه ای پس از خبر ساعت 21 و بعد از آنکه تعدادی آگهی بازرگانی پخش شد آغاز گردید. مرتضی حیدری مجری مصاحبه با محمود احمدی نژاد است.

گفت و گوی زنده خبری احمدی نژاد که در نهاد ریاست جمهوری برگزار می شود با دکوری متفاوت نسبت به قبل تدارک دیده شده بود.
در این گفت و گو علاوه بر قاب عکس امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری که پشت سر رئیس جمهور قرار گرفته است یک گلدان گل نرگس نیز دیده می شد.
در این گفت و گو یک قاب مسی با نوشته «الهم عجل لولیک الفرج» نیز قرار گرفته است.

احمدی نژاد: 5گزارش آماده کرده ام/سال 84 هیچ جریانی از من حمایت نکرد/ با احزاب رابطه خوبی نداشتم
رئیس جمهور در گفت و گو با رسانه ملی عملکرد دولت های نهم و دهم را تشریح کرد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمود احمدی نژاد چهارشنبه شب در گفت وگوی زنده تلویزیونی با مردم گفت: همانطور که همه مردم می دانند ابعاد کار دولت گسترده است و گزارش را در 5 سطح آماده کرده ایم و گزارشی که امشب ارائه می کنم به تعهدات سال 84 است.

وی ادامه داد: گزارشی یکشنبه در میان مدیران رسانه ملی ارائه می کنم و گزارش تفصیلی را در ماه رمضان در دیدار با رهبری و کارگزاران نظام ارائه می کنم.

احمدی نژاد تاکید کرد: گزارش چهارم بنده به مردم گزارش کارهای اولین بار است و نهایتا گزارش کوتاه تری حدود یک ماه دیگر درباره حلالیت طلبی و خداحافظی از مردم ارائه می کنم.

رئیس جمهور در پاسخ به اینکه چطور شد که سال 84 نامزد ریسات جمهوری شدید با توجه به اینکه قبل از آن تجربه شهرداری تهران را داشتید گفت: پیش از حضور در شهرداری تهران در بخش های گوناگون در خدمت ملت و انقلاب بودم و سطوح مختلف مدیریتی را تجربه کرده ام. از شهرهای دور افتاده تا مدیریت سیاسی. معتقدم که ظرفیت های ملت ایران بی نظیر است و ملت ایران می تواند در بالاترین سطح زندگی کند.

احمدی نژاد ادامه داد: زندگی در بالاترین سطح شایسته ملت ایران است و باور داشتم می توان با سرعت بیشتری پیشرفت کرد و بر همین اساس در سال 84 تصمیم گرفتم وارد عرصه ریاست جمهوری شود.

وی افزود: عده زیادی باور کرده بودند که عرصه ریاست جمهوری متعلق به احزاب و گروه ها است و من رابطه ام با احزاب و گروه ها خوب نبود و آنها نامزدهای خود را داشتند و با ورود من به این عرصه مخالف بودند و برخی فشارهایی وارد کردند که این اتفاق رخ ندهد و هیچ گروه و جریانی از من حمایت نکرد و رئیس جمهور نباید وام دار هیچ احدی باشد.

رئیس جمهور: چند ماه پیش از انتخابات 84 مطمئن بودم پیروز می‌شوم/ به مردم وعده پرداخت پول ندادم
رئیس جمهور می گوید پیش از انتخابات سال 84 مطمئن بودم پیروز می شود.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمود احمدی نژاد در گفت و گو با رسانه ملی در ادامه پاسخ به اینکه چرا سال 84 نامزد ریاست جمهوری شدید تصریح کرد: ملت ظرفیت بالاتر و بزرگ تر از هر گروهی دارد. ادبیاتی که در شهرداری داشتیم به طور گسترده مورد استقبال مردم ایران بود. آقایی تاکید داشت گفت که تو در نظرسنجی رتبه خوبی نداری و از انتخابات انصراف بده و من به شوخی گفتم من روستایی هستم و بگویی نظرسنجی و بنویسید نمی فهمم و باید آن را بکشید!

وی ادامه داد: چند ماه قبل از زمانی که تصمیم گرفتم در انتخابات سال 84 شرکت کنم 100 مطمئن بودم که پیروز خواهم بود. البته به دلیل این که کارها عقب می افتاد این موضوع را اعلام نکردم و به دنبال فعالیت بودم.

احمدی نژاد افزود: سال 84 ما برنامه ای اعلام کردیم که 5 محور داشت و یک قول دادیم. یکی محورهای اصلی برنامه که خیلی تاکید داشتم عدالت رسانی بود و خدمت رسانی و توسعه مهرورزی و پیشرفت و تعالی همه جانبه کشور و بازگشت دولت به مردم محورهای دیگر بود. تنها قولی که دادم این بود که تمام توان و وجود خود را برای تحقق این برنامه ها به کار بگیریم و قول پرداخت پول به مردم ندادم.

احمدی‌نژاد: مدتی است که در قضیه هسته‌ای دخالتی ندارم
سیاست > دولت - رئیس جمهور تاکید کرد: دولت نهم و دهم در یکی از سخت ترین شرایط تاریخی مستقر شدند.
به گزارش خبرآنلاین، محمود احمدی نژاد در ادامه گفت و گوی تلویزونی با مردم با اشاره به آغاز دولت نهم افزود: در زمان ما عراق و افغانستان اشغال و آمریکا هر روز تهدید می کرد. دولت نهم در سایه تهدیدهای مکرر آمریکا به پایان رسید. رکود جهانی و بحران اقتصادی را در آن دوران شاهد بودیم.
احمدی نژاد تصریح کرد: تحریم‌های یکسویه و ناجوانمردانه داشتیم و در داخل هم شرایط سختی داشتیم.
وی ضمن اشاره به موضوع هسته ای اظهارداشت: در بحث هسته‌ای هم مباحث مطرح است ولی من مدتی است که دخالتی در این قضیه ندارم.
محمود احمدی‌نژاد در گفتگوی زنده تلویزیونی در ادامه ارائه گزارشی از 8 ساله عملکرد خود در دولت نهم و دهم در پاسخ به اینکه «دولت شما با شعار عدالت شناخته می شود» برای اجرای این شعار چکار کردید با بیان اینکه اجرای عدالت کار سختی است، گفت: عدالت کار سختی است و از سوی همه ادیان وعده داده شده است چرا به سمت عدالت رفتند و آیا توانستید عدالت بهتری در کشور پیاده کنیم و امروز شرایط مردم ایران نسبت به 8 سال پیش عادلانه تر است. عدالت بسیار مهم است، پیامبران الهی برای سعادت انسان و اولین دعوت آنها دعوت به توحید و بلافاصله عدالت بوده است.
رییس جمهور افزود: عدالت ترجمه عملی توحید در زندگی اجتماعی است. عدالت یعنی فراهم کردن محیط مناسب برای رشد استعدادهای انسان، انسان می تواند تجلی خداوند و مظهر اسما الهی باشد. انسان مخزن اسرار خداوند است این همه استعداد و قدرت خلاقیت علم رافت و... همه در شرایط عدالت شکوفا می شود .
اهم اظهارات رییس جمهور در ادامه می آید:
*عدالت نباشد فرصتی برای رشد پیدا نمی شود، کسی که هشت‌اش گرو نه‌اش است و از همه امکانات محروم است چطور می تواند به عظمت و استعدادهای خودش فکر کند و رشد کند. اصلا نمی تواند آروزی بزرگی داشته باشد، چه برسد به اینکه رشد کند. کسی که نمی تواند آرزو کند چطور رشد کند، چقدر انسان ها امروز فرصت فکر کردن به خودشان دارند.خدا انسان را خلق نکرده که در فقر و نکبت زندگی کند.
*عدالت یعنی فرصت‌ها عادلانه توزیع شود، یک دولت هم منابع و هم تصمیم گیری و هم وقت دارد. این‌ها باید عادلانه توزیع شود، باید این وقت و منابع عادلانه توزیع شود. نه اینکه همه عدالت با دولت محقق شود نه قوه قضاییه و دیگر نهادها هم تاثیرگذار هستند اما در محدوده دولت تلاش کردیم به این مهم برسیم. از تمام ناطق کشور در مراکز اصلی تصمیم گیری دولت حضور دارند.
*بسیاری از اختیارات را ما به استان ها دادیم که فرصت تجربه و مدیریت کردن داشته باشند. در گام اول ما تلاش کردیم عدالت اقتصادی و اجتماعی را عملیاتی کنیم.
*از اول معتقد بودم هر کاری دولت می کند باید نتیجه آن برای مردم باشد و منجر به توانمند شدن مردم شود. اینکه مردم بالا بیایند و به لحاظ توانایی و علمی بالا بیایند. ما تعداد زیادی برنامه اجرا کردیم. ما برای اینکه فاصله‌ها را کم و فرصت ها را بهتر توزیع کنیم در اولین گام سهام عدالت را توزیع کنیم، قبلا بنگاه‌ها به برخوردارترها و تواناترها توزیع می‌شد ولی دولت سهام عدالت را توزیع کرد که می گفت همه باید از این سهام برخوردار شود.
*تاکنون 40 میلیون نفر شناسایی و سهام بین آنها توزیع و به نام آنها شده است که البته 8 میلیون نفر دیگر در راه هستند.

رئیس جمهور: دولتم 38 میلیون نامه از مردم دریافت کرد/معوقات بانکی مربوط به بخش خصوصی است
رئیس جمهور می گوید بیش از 38 میلیون پیام و نامه به ریاست جمهوری رسید.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمود احمدی نژاد در ادامه گفت وگوی تلویزیونی خود با مردم با اشاره به خدمات انجام شده در دولتهای نهم و دهم، گفت: طرح بنگاه های کوچک در این مدت مطرح شد و 8 درصد تسهیلات را به این بخش هدایت کردیم وحدود 30 هزار میلیارد تومان پخش شد.
وی توجه به مسکن مهر را موضوع دیگری خواند که مورد توجه دولت نهم و دهم قرار گرفته است گفت: یکی دیگر از اقدامات دولت این بود که به همه استانهای کشور توجه کرد و امروز بوشهر، هرمزگان، همدان و کرمانشاه به استانهای صنعتی تبدیل شدند.
رئیس جمهور با بیان اینکه به دنبال این بودیم که فاصله‌ها را کم کنیم ‌و در کشور فرصت‌ها را توزیع بهتر کنیم، افزود: ‌اولین کار دولت توزیع سهام عدالت بود و قرار شد ‌بنگاه‌ها را واگذار کنیم، قبلا اینطور بود که بنگاه‌ها واگذار می‌شد به کسانی که قدرت خرید آن را داشتند و کسانی توان خرید را داشتند که قدرتمندتر بودند اما دولت آمد و گفت سهام عدالت‌ و معتقد بودیم ‌همه آن را واگذار نکنیم یا در بورس ببریم چراکه اینها سرمایه‌های ملت ‌و متعلق به مردم است که آرام آرام روی هم نشسته و باید به جیب همه مردم برود، از این‌رو سهام عدالت را تعریف کردیم که ‌‌بعد تبدیل به قانون شد و به شش دهک تعلق یافت و ما معتقد بودیم ‌باید به هر 10 دهک پرداخت شود، اما چیزی ‌تصویب شد که با جمعیت الان می‌شود 45 و نیم میلیون نفر و تا الان بیش از 40 میلیون نفر شناسایی شده‌اند و سهام تعلق گرفته و سهام به نام آنها شده و الان به آنها تعلق گرفته است و این کار بزرگی است که 45 و نیم میلیون نفر شناسایی شود و الان هم 8 میلیون نفر دیگر نیز در راه است.
وی با بیان اینکه دو دهک از این 6 دهک که تحت پوشش نهادها هستند یا خیلی ضعیف هستند، سهام مجانی می‌گیرند، گفت: به این افراد سهام به قیمت 5 سال قبل یک میلیون تومان به صورت مجانی به هر عضو خانواده داده می‌شود اما بقیه افراد باید آن یک میلیون تومان را به صورت قسط 10 ساله برگردانند. برنامه‌ ما این بود که از اول یک مقدار از برنامه 10 ساله را برای قسط بگذاریم که سال اول را این کار را کردند و بعد یک مصوبه را گذراندند و گفتند تمام اقساط داده شود و بعدا سود تعلق گیرد. گفتند تا قیمت یک میلیون پرداخت نشود، سودی ندهید و طبیعی است تا زمانی که کامل پرداخت نشود، به بورس هم نمی‌رود.
رئیس‌جمهور تصریح کرد: ما برنامه‌ای در شورای عالی اصل 44 داشتیم که به میزانی که قسط‌ها پرداخت شده، اجازه دهید ‌به سهام برود و آزاد شود. تا الان 1384 میلیارد تومان سود پرداخت کرده‌ایم که عمدتاً به همان دو دهک درآمدی اولی و دومی بوده است یعنی پایین‌ترین دهک‌های درآمدی کشور. ما ‌40 درصد واگذاری بنگاه‌ها بزرگ ‌که دولت بازار آنها را کنترل می‌کند را سهام عدالت دادیم و 5 درصد را نیز به نام سهام ترجیحی به کارگران اختصاص دادیم که 1241 میلیارد تومان می‌شود.
احمدی نژاد با اشاره به اینکه برنامه بعد توسعه آموزش عالی که فرصتی برای رشد کشور است،گفت: در این دولت تعداد دانشجو ها دو برابر شد.
وی راه اندازی سفر های استانی دیگر اقدام مهم دولت خواند و گفت:سفر های استانی اجرای عملی آمایش استانی بود و حتی رئیس جمهور به شهرستان ها سفر کرد.
دیگر اظهارات رئیس جمهور به شرح زیر است:
* حقوق بازنشستگان در این دولت افزایش یافت.
* هر سال گندم خرید می شد و برخی از بدهی های دولت سال 72 را پرداخت کردیم و الان چند روزه
یک رقم در بودجه کشور
* بیمه همگانی درست شد و حوادث غیر مترقبه به سرعت بازسازی شد که نمونه اش بازسازی آذربایجان بود.
یک سیستم پاسخی به پیام ها و مکاتبات مردم دولت راه اندازی شد و تاکنون 38 میلون پیام و نامه به دولت رسیده است که به 73 درصد آن پاسخ مثبت دادیم.11 درصد مشخصات نداشته است که کار ما سخت بود. 5 درصد هم انجام نشده است که مشکل قانونی داشته است.
* کار دیگر این دولت عمران روستایی است.
* از دولت تمرکز زدایی شد و ما منابع را در استانها راه اندازی کردیم.
* معوقات بانکی را پیگیری کردیم.بخش کمی مال تولید کنندگان است و اغلب مربوط به کسانی است که در بازار تجارت هستند والبته در این زمینه به دولت فشار آوردند.معوقات بانکی عمده اش مربوط به بخش تجارت و بازرگانی است.
* بدهی های بخش دولتی جزو معوقات نیستند.
پاسخ جالب احمدی نژاد به انتقادهایی درباره افزایش درآمد نفت در 8سال اخیر/زرنگی کردیم و طلا خریدیم
محمود احمدی نژاد تاکید کرد: دولت نهم و دهم دولت پاکی بود.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمود احمدی نژاد در ادامه گفت وگوی زنده تلویزیونی گفت: اصولا وظیفه حکومت چیست؟ آیا مسئولان از خود حقی دارند یا ملت آنها را انتخاب کرده اند؟ در واقع این افراد مسئولیت خدمت گذاری دارند و در تاریخ بوده و الان هم در دنیا است که عده ای مسئولیت قبول می کنند حس می کنند که حاکم مردم هستند و باید این موضوع تغییر کند.

وی ادامه داد: فکر می کنم این دولت توانست در بر انگیختن این حس و باور تا حدود زیادی موفق شد. ما نوکر مردم هستیم و این موضوع توهین به ما نیست و افتخار ما است. ما تلاش کردیم این روحیه و حس را به مدیریت کشور بازگردانیم.

احمدی نژاد افزود: کسی نامه ای داده است و گوشه روزنامه اسم و شماره خود را نوشته و به رئیس جمهور نوشته است. آیا رئیس جمهور باید این نامه را دور بیاندازد؟ ما حس خدمت گذاری را بازگرداندیم و درها باز شد و ارتباطات برقرار شد و دولت با خدمات به مردم معرفی شد نه با تبلیغات، ماشین ها و زرق و برق خود!

وی تصریح کرد: دولت دولت پاکی بود و با تمام وجود در خدمت مردم بود و گاهی اوقات شرمنده همکاران می شدم که شب و روز خواب نداشتند و فشارهای فراوانی روی آنها بود و توقعات سنگینی داشتند.

رئیس جمهور ادامه داد: وقتی احساس نوکری کنیم از فرصت ها برای ثروت اندوزی استفاده نمی کنیم و باید بدهی را پرداخت کنیم. درآمدهای دولت بیشتر نشده است و مثالهای درآمد نفتی ا مطرح می کنند اما ارزش دلار سقوط کرده و عدد نفتی بالا رفت و در غیر این صورت با این درآمد نفتی کالای بیشتری نمی توان خرید.

وی ادامه داد: واردات از نظر وزنی افزایش نیافته است اما کارهایی که در کشور انجام شده است خیلی زیاد است.

احمدی نژاد در پاسخ به اینکه می گویند درآمد نفتی 8 سال گذشته بیش از سال های قبل است، گفت: اگر اینطوری است پس من هم می گویم حقوق شما به اندازه 100 کارمند در 200 سال قبل است! طلا یک کالای ثابت است، اول دولت نهم هر اونس طلا 290 دلار بود که ما زرنگی کرده ایم و مقداری طلا خریده ایم اما الان طلا حدود 1300 دلار است و این به معنی کاهش ارزش دلار است.

وی افزود: زمانی دلار 7 تومان بود اما الان 2500 تومان است. هم اکنون ارزش پول کم شده است و تحلیلی های ساده انگارانه ای از اقتصاد مطرح می شود. به همین دلیل بعضی فکر می کنند می توانند کن فیکون کنند.

احمدی نژاد ادامه داد: در طول دولت های قبل از 57 تا 84 حدود هزار کیلومتر آزادراه ایجاد شده است اما در این دولت بیش از 15 هزار آزادراه ایجاد شده است. مسکن روستایی از 76 تا 84، 1270 هزار تولید شده و در این دولت 13 برابر شده است. برخی چون نمی توانند باور کنند آن را نفی می کنند.

وی تاکید کرد: در حوزه ورزشی سالن ها و مجموعه های ورزشی فراوان و همچنین استادیوم هایی با ظرفیت 50 هزار، 30 هزار و 15 هزار نفر ساخته شده است.

وی افزود: ما اورژانس جاده ای با هماهنگی نیروی انتظامی و وزار راه و بهداشت و درمان ایجاد کردیم و بر همین اساس سال 91 حدود 18 میلیون خودرو داریم و همه از خودرو استفاده می کنیم و تلفات جاده ای ما کمتر از 19 هزار نفر رسیده است و در این زمینه بهترین کشور دنیا هستیم.

رئیس جمهور افزود: 4 برابر کل دولت های قبل از این دولت شبکه های آبی ایجاد شده است. در آب رسانی به شهرها و روستاها اقدامات مناسبی صورت گرفته است. در این دولت، دولت الکترونیک ایجاد شد و هم اکنون خدمات بانکی کلا دگرگون شده است.

وی تاکید کرد: هم اکنون قیمت سیم کارت 2500 تومان است و در این زمینه اقدامات مناسبی رخ داده است. یک بخش کسی نمی تواند معرفی کند که خدمات این دولت کمتر از دولت های قبل باشد.

رئیس جمهور افزود: این ها خدماتی است که در سخت ترین شرایط ایجاد شده است و بنده اهل گله نیستم.

احمدی نژاد: هیچکس به خاطر مخالفت یا انتقاد از دولت برخورد و برکنار نشد
رئیس جمهور گفت مهرورزی یکی از معیارها برای انتخاب اعضای کابینه بوده است.
به گزارش خبرآنلاین، محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور امشب در گفتگوی زنده تلویزیونی در ادامه ارائه گزارشی از 8 ساله عملکرد خود در دولت نهم و دهم در پاسخ به سوالی درباره اینکه ترجمان عملی شعار مهرورزی شما چه بود، گفت: اصلا چرا مهرورزی؟ اینها باورهای دینی و اعتقادی ما است، ما معتقدیم روابط انسان‌ها باید با هم براساس محبت شکل بگیرد نه کینه. منشا کینه خودخواهی، زیاه خواهی استکبار، غرور و ... است. کینه ریشه بدبختی‌های بشر است.

وی افزود: کاملترین و سعادتمندترین جامعه آن است که روابط براساس محبت استوار شود، این محبت بالاتر از عدالت است، ما می‌خواهیم یک جامعه دینی، ایرانی، اسلامی و ارزش مدار باشیم روابط باید چگونه تنظیم شود جز با مهرورزی؟
رییس جمهور بااشاره به اینکه در دوره ای می گفتند در مسیر توسعه عده ای از مردم له می شوند، تصریح کرد: در آن زمان تصورم این بود که مفهوم مهرورزی کمرنگ شده است، عده ای به فکر خودشان هستند و دیگرانی که دارند له می شوند. چطور باید بپذیریم که یک انسان له شود؟! دولت باید روابطش در این شرایط چگونه باشد جز بدون مهر و عشق مگر می توان انگیزه خدمت گذاری براساس محبت داشت؟!
احمدی نژاد با بیان اینکه از کینه خیر بیرون نمی آید، تاکید کرد:دولت اعلام کرد مهرورزی یکی از معیارها برای انتخاب همکارهایمان است؛ یعنی اینکه همکاران ما مردم را کوچک و ریز نبینند و عاشق مردم باشند.
رییس دولت ادامه داد: به خاطر مخالفت با این دولت هیچ کس از هیچ حقش محروم نشد برخی می‌گویند به خاطر انتقاد از دولت کنار گذاشته شدیم اما این واقعیت ندارد، باید افراد توانایی شان به برنامه های دولت می رسید و اگر نمی رسید باید کنار می رفتند و این کنار گذاشتن نیست.
احمدی نژاد افزود: ما تو دل مردم رفتیم. ما به یک شهر می رویم یکی از نشانه های مهرورزی 38 میلیون نامه و پیام است. رسیدگی به ایثارگران و محرومین از محبت است حتی رسیدگی به زندانیان. من یادم نمی آید که بد کسی را خواسته باشم. حتی بد دشمنانم را . ما دوست داریم دشمنان بشریت و خدا هدایت شوند یا نشوند ولی بد دشمنان خودم را نخواستم.

رئیس جمهور افزود: بالاترین حد احترام به آزادی به انسان ها در این دولت بوده است. هیچ کس پیدا نمی شود که برای انتقاد به دولت کوچکترین نگرانی در دلشان باشد و کسی نیست که به خاطر انتقاد دولت کنار گذاشته شود.

احمدی‌نژاد:قبل ازهدفمندی،ریاضت اقتصادی بود/به بهانه من یک روزنامه را توقیف کردند
رییس جمهور می گوید دولت هیچ سندی را علیه حقوق ملت امضا نکرده است.
به گزارش خبرآنلاین، محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور امشب در گفتگوی زنده تلویزیونی در ادامه ارائه گزارشی از 8 ساله عملکرد خود در دولت نهم و دهم اظهار داشت: من یادم نمی آید که بد کسی را خواسته باشم. حتی بد دشمنانم را، ما دوست داریم دشمنان بشریت و خدا هدایت شوند یا نشوند ولی بد دشمنان خودم را نخواستم.
وی ادامه داد: بالاترین حد احترام به آزادی به انسان ها دراین دولت بوده است. هیچ کس پیدا نمی شود که برای انتقاد به دولت کوچکترین نگرانی در دلش بوده باشد و کسی نیست که به خاطر انتقاد دولت کنار گذاشته شود.
رییس جمهور گفت: مهربانی یعنی اینکه در تصمیم گیری ها و سیاست گذاری ها خودمان را جای مردم بگذاریم، دولت هیچ سندی را علیه حق ملت امضا نکرده است که حقشان ضایع شده باشد. در برنامه‌ریزی‌ها خودمان را جای مردم گذاشتیم. هدفمندی یارانه ها در این دولت هدفمند شد، قبلا ریاضت اقتصادی بود و می خواستند یارانه ها را حذف کنند.
وی با بیان اینکه بر سر هدفمندی یارانه ها، دعوا زیاد شد و فشار به ما زیاد بود، گفت: یکی از فشارهای سنگین به ما این بود که به مردم پول دادیم. ولی باید می دادیم دولت در تمام تصمیمات خود را جای مردم گذاشت. ما آمدیم به کمک مردم نه اینکه مردم را له کنیم، اینها یعنی مهروزی؛ دولت سوگند خورده که از حقوق ملت دفاع کند ما تا آنجا که توان داشتیم ایستادیم.
احمدی نژاد خاطر نشان ساخت: همین الان نگاه کنید تعداد روزنامه های مخالف دولت چند تا است؟! هیچ تلاشی نکردیم روزنامه طرفدار دولت تشکیل دهیم، یک روزنامه مخالف دولت که بیشترین انتقاد را به دولت دارد حتی بشترین کمک را از ارشاد می گیرد. زمانی در سفر بودیم یکی از روزنامه ها را بستند وقتی برگشتم به وزیر گفتم شما به چه حقی رای به بستن روزنامه دادید چرا بستید باید تذکر می دادید!، با اینکه بهانه‌اش من بودم از من انتقاد کرده بود اما من واقعا مخالف بودم علتش هم این بود که بدون محبت مسائل کشور و جامعه جهانی حل نمی شود.
وی ادامه داد: برخی‌ها وقتی از امام زمان (عج) حرف می زنند حرفشان صهیونیستی است که می گویند امام که بیاید شمشیر بر می دارد و خون راه می اندازد در حالیکه امام با محبت دنیا را فتح می کند مگر پیامبر ما با اندیشه و مهربانی دنیا را فتح نکرد؟

آمار و ارقام احمدی نژاد از پیشرفت/والیبال ما کجا بود؟!/ذخایره ارزی کشور در تاریخ بی نظیر است
رئیس جمهور گفت: تنها دولتی هستیم که در تمام اجتماعات مردمی حضور پیدا می کنیم و همه را دوست داریم.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمود احمدی نژاد در ادامه گفت وگوی تلویزیونی در پاسخ به اینکه فکر می کنید ایران سال 92 نست به 84 اعتلا یافته تر است، گفت: الان امید و خودباوری بیشتر است یا کمتر است؟ پیگیری امر عدالت و تحولات جهانی بیشتر است. البته تبلیغات و سیاه نمایی خیلی گسترده است.

رئیس جمهور با انتقاد از برخی اظهارنظرها درباره اینکه این دولت فقیر پروی کرده است، گفت: برخی صحبت ها درباره اقتصاد کمیته امدادی یا عدالت توزیعی حرفهای درستی نیست. ما معتقد به عدالت در حین توسعه کشور هستیم.
دیگر اظهارات رئیس جمهور به شرح زیر است:
*پیشرفت در همه عرصه ها چند برابر دوره های دیگر است و این امر بی نظیری است.
* اقتصاد از رتبه 22 به 17 رسیده است. با اینکه همه در حال پیشرفت هستند. طراز و جایگاه ایران در دنیا بالا رفته است.
*تولید در کشور بیشترین پیشرفت را داشته است
*یک ماجرای بانکی پیدا شد و سرمایه ها به بازار سکه و ارز رفت.
*در تولیدات فولاد ظرفیت 9.7 میلون تن در سال 84 به 24 میلیون تن رسیده است.
* ظرفیت سیما از 33 به 80 میلون تن رسیده است.
* سال قبل 12 میلون تن صادر کردیم . در حالی که سال 85 برای مصارف عمرانی وارد می کردیم.
*در تولید کاشی و سرامیک 176 میلون تن در سال 84 به 380 میلون تن رسیده است.
* ظرفیت پتروشیمی 3 برابر شده است.
*تولید خودروی سواری از 6 میلیون در این دولت به 10 میلون تن رسیده است.
* صادرات غیر نفتی ما یک جهش حسابی کرده است.
*در علم و فناوری تعداد دانشجوی ما 2 برابر شد. و مقالات ما از 5 هزار به 25 هزار مورد رسیده است
*هسته ای شدن، فضایی شدن این اعتلا نیست؟! رتبه علمی ما از 32 به 20 رسیده است.
*در ورزش و المپیک ما صاحب مدالهای فراوان شدیم. اصلا والیبال ما کجا بود؟ الان به لیگ جهانی رسیده است.
*در حوزه فرهنگ 65 هزار عنوان تا پیش از این منتشر شده بود که این رقم به بیش از 365 هزار عنوان چاپی رسیده است.
*اجرای اصل 44 یکی دیگر از اقدامات مثبت دولت بود.
*ذخایر ارزی ما در تاریخ بی نظیر است. حساب ذخیره ارزی بیش از 100 میلیارد دلار است.
*در این دولت بدهی خارجی کشور اول 41 میلیارد دلار بود که به رقم 14 میلیارد دلار رسید.

احمدی نژاد:مردم در فشارند ولی اعتراضی نکردند/ تاریخ ثبت می کند که تصمیمی علیه مردم نگرفتم
رئیس جمهور اقدامات دولت دهم در حوزه اقتصادی را تشریح کرد.
محمود احمدی نژاد در ادامه گفت وگوی زنده تلویزیونی با مردم گفت: ایرادهایی که دوستان به حساب و کتاب های بانکی می گیرند[ ایراد] به قانون می گیرند. وی ادامه داد: برای ما عادی شده است هر کار مثبتی که دولت می کند با آن مخالفت می کنند.

احمدی نژاد افزود: با کدام کار دولت موافقت شده است؟ شما بگویید! می گویند سیاست های دولت غلط بوده است. شما مشخصا بگویید کدام سیاست است؟ می گویند دولت بدهکار ترین دولت تاریخ است اما الان دولت بدهی به بانک مرکزی ندارد.

رئیس جمهور در پاسخ به اینکه تکلیف ما به تفاوت فروش ارزهای هزار و 226 تومان چه شد گفت: ما به تفاوت درست نیست و تسعیر معنای درست آن است که کما فی السابق دولتهای گذشته به خزانه واریز شده است. متاسفم که برخی آن را باعث افزایش نقدینگی می دانند در حالی که این اقدام ضد تورم است.

احمدی نژاد تاکید کرد: برخی تعریف نقدینگی را نمی دانند. سیاست های ارزی بانک مرکزی ضد تورمی است. می گویند اقدامات خلاف قانون است. بگویید خلاف کدام قانون است؟ مجلس تصویب کرده از اول سال 92 ارز بانک مرکزی ارز مبادلاتی است. ما از قانون بودجه سال گذشته استفاده کردیم و با ارز 1226 برای واردات کالا استفاده کردیم.

احمدی نژاد افزود: تمام حق عضویت هایی که دولت برای حضور در مجمع های بین المللی پرداخت کند را ما آماده کرده ایم. هم اکنون با ارز 1226 تومان، 4هزار میلیارد تومان کالا ذخیره کرده ایم.

رئیس جمهور افزود: دولت قانون را اجرا می کند و می گویند چرا قانون را اجرا کرده است؟ نمی خواهم به این بحث ها ورود کنم. طبق قانون مجمع بانک مرکزی تمام «بدهی های دولت» را صفر کرده است. کشور بدهی خارجی دارد و مردم به بانک ها بدهی دارند اما دولت بدهی بانکی ندارد.

وی ادامه داد: شرکت های آب و فاضلاب و نفت و پالایش به صندوق هدفمندی بدهکار هستند. و این صندوق تراز مثبتی دارد و این مهم است. این که می گوییم دولت بدون بدهی است و بدهی خارجی را کاهش داده ایم. از سال 84 تا کنون بدهی های خارجی روند کاهشی داشته است. این گزارش مختصری از کارهای دولت بود.

وی درباره باز کردن حلقه بسته مدیریت و باز گرداندن دولت به مردم گفت: تا حد زیادی این اتفاق در این دولت افتاد و درها باز شد و نسل جدیدی از مدیران به جامعه معرفی کردیم و کسانی را آوردیم که اگر 100 سال به روال قبلی می رفتیم کسی به آنها توجه نمی کرد. الان واقعا بین دولت و مردم فاصله ای نیست. هم اکنون مردم در فشارند و قبلا اعتراض های شدیدی رخ می داد ولی مردم دولت را از خودشان می دانند. البته انتقاد وجود دارد اما اعتماد به دولت وجود دارد. یک نشانه آن حضور 40 میلیونی در انتخابات 88 و حضور 36 میلیونی در انتخابات 92 است.

رئیس جمهور افزود: به 400 استان سفر داشته ام. ما جلسات عمومی برگزار می کنیم که علاوه بر این که تا کنون بیش از 900 هزار مواجهه فرد به فرد داشته اند و این رکورد جهانی و تاریخی است.

احمدی نژاد تاکید کرد: در این دولت فاصله ای بین دولت و مردم نبوده است و امیدی در نسل جوان کشور ایجاد شده است و کسی که تحصیل می کند فکر نمی کند که راه برای رسیدن به مدیریت های ارشد و رئیس جمهور شدن بسته است.

رئیس جمهور تاکید کرد: دولت در دولت نهم و دهم به مردم بازگشت و پای آن ایستاده ایم و تاریخ ثبت می کند که تصمیمی علیه مردم نگرفتیم و تصمیمی نگرفته ایم که نتوانیم به مردم اعلام نکنیم و همه را با افتخار اعلام می کنیم.

احمدی نژاد درباره ادامه قانون هدفمندی یارانه ها تصریح کرد: ادامه هدفمندی برای دولت آینده است و اجرای آن مقدمات می خواهد و البته با این ترتیبی که مجلس تنظیم کرده است قابل اجرا نیست.

احمدی نژاد گفت: هیچ دولتی نگفته است که همه کارها را انجام داده ایم و نباید با آرزوها مقایسه کنیم. ما کشور را در شرایط بسیار سختی اداره کرده ایم و فشار زیادی به دولت وارد بوده است و دشمن مطمئن بوده است که با این شرایط نظام اقتصادی ایران از بین می رود اما این اتفاق رخ نداده است.

وی افزود: ما معتقدیم که در شرایط سخت تر از این هم می توان کشور را اداره کرد و ما خودمان را برای آن آماده کرده بوده ایم.

/2727

برچسب‌ها