رئیس​جمهور هشدار داد که مبادا در چرخه ای بیفتیم که اقدامات برجسته رقیب را بزرگ کرده و ضعف​های خود را کتمان کنیم و خدای نکرده خلاف گویی و تهمت و افترا وارد ادبیات سیاسی ما شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمود احمدی​نژاد با حضور در مرکز همایش​های بین المللی صدا وسیما در مراسم نکوداشت هشت سال تلاش جهادی سخنرانی کرد و گفت: برخی خیال می​کنند، دوره​ای که ایران همه جهان را مدیریت می کرد، به زور شمشیر و قوه قهریه بوده است. نه اینگونه نبود. به دلیل وجهه فرهنگی و تمدنی ایران بود که چنین دایره گسترده​ای فراتر از ایران سیاسی امروز یافته بود.

وی در تشریح معیارهای جامعه نمونه، اظهار داشت: جامعه​ای که در آن توحید و خداپرستی حاکم باشد، یک جامعه نمونه است. کارها و زندگی باید برای خدا باشد، فرصت رفاه و رشد برای همه باشد و عدالت حاکم باشد. به گونه​ای که مردم آن را حس کنند.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه هم باطن و هم ظاهر نظام باید عادلانه باشد، ادامه داد: اینگونه مردم احساس خواهند کرد که عدالت هست و پای نظام می ایستند و احساس خودباوری در مردم ایجاد می​شود و علم و توانمندی​هایشان بروز می کند.

وی از لزوم مقتدر بودن ایران سخن گفت و افزود: ما در دوب خش ساسی و فرهنگی، کارهایی برای این منظور کرده​ایم. در بخش سیاسی باید باور کنیم که حکومت برای پیگیری اهداف و آرمان​های الهی است. باید فضای آرمانی و انقلابی همیشه در کشور با نشاط باشد.

احمدی نژاد در نقدی بر دموکراسی لیبرال در دیگر کشورها، گفت: این نوع دموکراسی پوشاندن یک لباس زیبا بر جنگ قدرت است. باید مراقب باشیم که خدای نکرده آرام آرام، حضور در انتخابات و کسب قدرت، ارزش پیدا نکند. نباید ارزش ها زیر پا برود و کسی برای جمع کردن آرای مشتی افراد مریض و بی هویت، حاضر است آنها را به رسمیت بشناسد. چون قدرت در آنجا اصالت دارد نه ارزش​های انسانی. باید مراقب باشیم که یکباره چشم باز نکنیم و ببینیم مثل آنها شده​ایم.

وی با بیان اینکه بیت المال امانت مردم است، دست اندازی به بیت المال را زشت خواند و گفت: باید مراقب باشیم که یکباره در یک چرخه ای نیفتیم که اقدامات برجسته رقیب را بزرگ کرده و ضعف های خود را کتمان کنیم. خدای نکرده خلاف گویی و تهمت و افترا وارد ادبیات سیاسی ما نشود. باید مراقب باشیم.

به گفته وی، مجموعه حلقه حاکمان را اگر جمع بزنند، 15 هزار نفر می​شود  و مابقی مردم ول معطلند! و در اداره جهان نقشی ندارند.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه معیار مقبولیت، توده​های مردمند، متذکر شد: اگرچه همه خود را بهترین معرفی می کنند اما باید ببینیم که برداشت عامه از آنها چیست.

وی با اعتقاد بر اینکه مردم صاحب کشور و حکومتند، بر حاکمیت اراده مردم بر کشور تاکید کرد و افزود: معتقدم در هر کجای دنیا که فرصت انتخاب آزاد و رقابت برابر به مردم بدهیم، توده های مردم به آرمان​های انسانی و الهی رای خواهند داد. از این رو هر اقدامی که در کشور انجام می دهیم، باید ببینیم که آثار و نتیجه آن بر زندگی مردم چیست؟ عشق به مردم و به رسمیت شناختن حقوق اساسی آنها، یک اصل است و نه فرع. اینگونه نیست که انتخابات یک صحنه سیاسی باشد و تمام! انتخابات، به منزله آزاد شدن انرژی و اراده ملت است که نباید خدشه​ای بر آن وارد شود. ما بر اساس قانون اساسی با مردم میثاق بسته​ایم.

ادامه دارد....

/2929   

 

منبع: خبرآنلاین