از فردا ما شاهد افزایش دما در اکثر مناطق کشور خواهیم بود.

عبدالرضا امیدوار شهری، مدیرکل هشدار سریع و پیش‌بینی هواشناسی گفت: نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی امروز بیانگر  بارش پراکنده و وزش باد در برخی مناطق سواحل دریای خزر و استان خراسان شمالی است.

وی ادامه داد: روز دوشنبه در برخی نقاط شرق سواحل دریای خزر بارش پراکنده رخ خواهد داد. به‌دنبال کاهش دما در اغلب مناطق کشور در روزهای شنبه و یک‌شنبه، پیش‌بینی می‌شود از روز دوشنبه تا پایان هفته هوای گرم تابستانه بر کشور حاکم باشد. طی سه روز آینده وزش باد و خاک در برخی از مناطق شرق کشور به‌ویژه در منطقه زابل ادامه خواهد داشت.

مدیرکل هشدار سریع و پیش‌بینی هواشناسی گفت: هوای پایتخت امروز صاف در پاره‌ای از نقاط غبارآلود و کاهش وزش باد پیش‌بینی شده و همچنین در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه صاف در پاره‌ای از نقاط غبارآلود گاهی وزش باد است.

وی با بیان اینکه بالاترین دما مربوط به درگان در استان سیستان و بلوچستان با دمای 49 درجه بود، گفت: امروز تا پایان روز شاهد کاهش روند دمای هوا در کشور خواهیم بود که این روند از فردا به‌علت حاکمیت کامل جنبه آرایی بر روی فلات ایران و تقویت سیستم کم‌فشار روند افزایشی به خود می‌گیرد و ما شاهد افزایش دما در اکثر مناطق کشور خواهیم بود.

وی ادامه داد: استان تهران از نظر بارش امسال وضعیت خوبی نداشته است که این شرایط با توجه به کمبود 17 تا 18 درصدی بارش در این استان به هیچ عنوان مطلوب نیست. براساس برآوردهای انجام شده از سوی سازمان هواشناسی دمای هوای کشور از پایان مرداد به‌ویژه در شهریور غیر از استان‌های گلستان و مازندران کاملاً طبیعی خواهد شد.

23245

 

منبع: خبرآنلاین