خطیب موقت جمعه تهران، از رئیس جمهور منتخب خواست در انتخاب وزیر علوم دقت کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدکاظم صدیقی خطیب موقت نماز جمعه تهران در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه تهران با اشاره به لزوم اولویت‌بندی مسائل کشور و مقابله با دشمنان اشاره کرد و اظهار داشت: اقتصاد و پیشرفت علمی دو اولویت ما است و دولت بعدی باید از آن جایی که دولت‌های قبلی به آن رسیده‌اند کشور را پیش ببرد.

امام جمعه تهران با بیان اینکه بنده از سر دلسوزی درخواستی از رئیس جمهور منتخب دارم، تصریح کرد: «امروز دانشگاه‌های ما در مسیر علم و شکوفایی و آرامش قرار دارند و فضای مذهبی پرباری نیز در دانشگاه‌ها برقرار است؛ خدا نکند که دولت دچار غفلت شده و وزیر علوم یا روسایی در دانشگاه‌ها منصوب کند که بوی فتنه می‌دهند؛ یا اینکه جریانات سکولار به عنوان حاشیه در دانشگاه‌ها فضای علمی را کمرنگ کنند.»
آیت الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه اخیرا در نشست مسئولان علی قضایی گفت:« در این مدت اخیر کسانی که اهل فتنه سال 88 و در جریان اصلاحات قائل به سکولاریزه شدن کشور و سیاست بودند و راه امام (ره) را بر نمی‌تافتند دوباره سر برآورده‌اند و گویی افعی جانشان گرما خورده است و به جنبش افتاده‌اند اما اشتباه می‌کنند چرا که امت تفکرات این گروه را برنمی‌تابد و تعرّب بعد از هجرت در ایران اسلامی ما جایی ندارد.»
رئیس قوه قضائیه تاکید کرده بود :«وضع سیاسی کشور به گونه‌ای نیست که مجال فعالیت های مدیریتی برای آنها باشد.»

اخیرا روزنامه آرمان از رضا فرجی دانا به عنوان گزینه احتمالی دولت یازدهم برای وزارت علوم نام برده بود. روزنامه کیهان هم در مورد انتصاب وزیر علوم به رئیس جمهور منتخب هشدار داده بود.{اینجا}

امام جمعه تهران در ادامه با اشاره به دیدار کارگزاران نظام با مقام معظم رهبری، بیانات رهبر معظم انقلاب را بسیار سازنده و کاربردی عنوان کرد و اظهار داشت: ما نباید گرفتار غفلت شویم و باید با توکل بر خداوند نتیجه کار را نیز از خدا بخواهیم.
حجت‌الاسلام والمسلمین صدیقی با تاکید بر اینکه در مسیر اجرایی و در برنامه‌ریزی‌های خرد و کلان باید جهت‌گیری و اهداف مشخص باشد، با طرح این سوال که آیا ما می‌‌خواهیم کشوری همچون کشورهای اروپایی، آمریکایی و کشورهای ثروتمند آفریقایی باشیم، ادامه داد: ما امت پیغمبر هستیم و ماموریت داریم که اسلام را در جامعه پیاده کنیم.

دیگر اظهارات حجت الاسلام صدیقی به نقل از فارس به شرح زیر است:

*مسئله مصر و فاجعه‌ای که در حال روی دادن در آن است امر تاسف‌باری است. ملت مصر دارای تاریخ و ریشه‌دار و دارای دانشگاه هزارساله هستند.  آنها انقلابی کردند و طاغوتی را بیرون کردند اما انتظار نمی‌رفت که در طول یک سال مبتلا به چنین بلیه‌ای شوند و این کار کار اسرائیل و آمریکا است.  توقع ما از نخبگان، علما، نویسندگان و عقلای قوم این است که به دنبال حل این مسئله باشند ما خونریزی را محکوم می‌کنیم. حرکت عده‌ای در اعمال خشونت و به راه انداختن خشونت کار مسلمانان و پیغمبر رحمت‌للعالمین نیست.
* نباید مصری‌ها به جان هم بیفتند. سوریه یک عبرت است. برای اینکه در آن جا مقاومت در برابر اسرائیل را در هم بشکنند، جنگ داخلی راه انداختند و بعد به سراغ مصر رفتند. این کارها اسرائیل و دشمنان اسلام را خشنود می‌کند و به نفع منطقه نیست. ما از اثرگذاران مصر توقع داریم که دور هم بنشینند و تا دیر نشده و فاجعه‌ها غیر قابل جبران نشده است چاره‌‌ای را بیندیشند و انقلاب خود را در مسیر اسلام که امت آن اسلامی است بتوانند به ثمر برسانند.

*اتحادیه اروپا یک گروه مومن و محبوب جهانی را که هم در میان مسلمانان جهان جایگاه برتری دارند و هم در کشور لبنان از پشتوانه مردمی قوی برخوردارند و هم شکست‌ناپذیری اسرائیل را باطل کرد و به جهانیان اعلام کرد که اسرائیل تار عنکبوتی است و از بین رفتنی است و رئیس این گروه سیدحسن نصرالله از مفاخر بشریت هستند، در لیست تروریست‌ها قرار داده است.
* این بی آبرویی اتحادیه اروپا است. اسرائیل یک رژیم تروریستی است و از اول برای این کار وضع شده است. این همه ترورهایی که به واضح اعلام می‌کند و در همه جا شرارت دارد شما آن را در لیست تروریست‌ها نمی نویسید و به تروریست‌ها پناه می‌دهید و در همه جا از آنان حمایت می‌کنید.  آن وقت گروهی که شان دفاعی دارد را به عنوان یک گروه تروریستی قرار می‌دهید ما این کار را محکوم می‌کنیم چراکه امری غیر حقوقی و غیرقانونی است و مقدمه شکست نهایی خود شما خواهد بود و حزب‌الله از این امور آسیبی نخواهد دید.
/29212

 

منبع: فارس