فرمانده نیروی انتظامی گفت: بر اساس نظرسنجی‌ها مشخص شد افرادی که کمتر ماهواره تماشا می‌کنند، بیشتر به روحانی رای داده‌اند و دیدن ماهواره ربطی به رای دادن ندارد.

سردار اسماعیل احمدی‌مقدم با بیان اینکه امیدوارم خبرنگاران، نمایندگان شایسته‌ای برای نشر افکار انقلاب و کشور در داخل و خارج باشند، گفت: در زمان انتخابات بارها عنوان کرده‌ام که تمرکز ناجا بر روی تامین انتخابات، میتینگ‌ها و فعالیت‌هاست و طبیعی است که بخشی از ماموریت‌های ناجا کمرنگ‌تر شود، اما هر بار می‌پرسیدند که آقا طرح برخورد با بدحجابی تعطیل شده که این گونه نیست و ما ماه به ماه مناطق نمونه را رصد تصویری کرده و تیپولوژی‌ها را رصد می‌کنیم و یا در بخش دیگر جریان‌سازی می‌کنند که آقا، چادری را کشیده‌اند. اما همه باید دقت داشته باشیم که نسبت به حفظ آرامش کشور تلاش کنیم و این حفظ آرامش و امنیت روانی یکی از تاکیدات مقام معظم رهبری نیز بوده است و نباید آنقدر شلوغ کنیم که مردم بترسند.
وی با بیان اینکه نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که احساس امنیت بالا است، گفت: سیاه‌نمایی و دامن‌ زدن درست نیست، اما برجسته‌سازی و بُلد کردن درست است.
مهمترین اظهارات احمدی مقدم به نقل از ایسنا به شرح زیر است:
• در جایی عرایض بنده را تغییر دادند و متن را حاشیه و حاشیه را به متن بردند و بعد رسانه‌های خارجی بر روی یک خبر دروغ واکنش نشان داده و بعد هم که ما اعتراض کردیم، خبرنگار آن رسانه را بیرون کردند. اما این بحث وجود دارد که تیتر را خبرنگار نمی‌زند.
• از روزنامه ایران شکایت کردیم اما عنوان کرد که ما خبر را از جای دیگر برداشته‌ایم.
• ما اجازه نداده‌ایم که استان‌ها مستقلا شکایت کنند، اما آبرویی و حقی از فردی زائل شده و ما نمی‌توانیم این حق را از وی سلب کنیم. اما نسبت به متمرکز کردن این شکایت اقدام می‌شود.
• چندی پیش در ماه مبارک رمضان به کردستان سفر کردم و عنوان کردند که گروهی از دانشجویان پیام‌نور در اعتراض به لباس زنانه اراذل می‌خواهند تظاهرات کنند، اما با وجود آنکه در ماه مبارک رمضان و تابستان دانشگاهی باز نبود، این مساله که در فضای مجازی منتشر شده بود، موجب ایجاد فضاسازی‌هایی شد.
• پلیس و سازمان اطلاعاتی قوی، از اصول امنیت است، اما مردم و مقام معظم رهبری اصل امنیت را تشکیل می‌دهند.
• رسانه‌هایی که در یک جهت خاص حرکت می‌کنند، شاید در یک مدتی فعال باشند، اما با گذشت زمان پژمرده می‌شوند و می‌روند. یک رسانه نباید پژمرده شود. زیرا در یک دورانی شلوغ می‌کند و بعد افول می‌کند. قضاوت از رسانه‌ها باید در دراز مدت باشد.
• حوادثی که در پیرامون کشور ما می‌گذرد، حیرت‌انگیز است. چرا که ما در پیرامون خود کشورهایی همچون عراق، پاکستان، افغانستان و ... را داریم که هر کدام به نوعی با ناامنی و عدم استقلال روبرو هستند؛ اما ایران که دارای امنیت پایداری است، مورد هجوم رسانه‌ها است و دشمنان به شیوه‌های نشانه گرفتن افکار عمومی و تجهیز کردن گروه‌های تروریستی وارد عمل شده و این یک معجزه الهی است که ایران یک امنیت مثال‌زدنی دارد.
• یکی از اولویت‌های نامزدهای ریاست جمهوری، مواد مخدر بود که به حق یک معضل و آسیب‌ اجتماعی است، اما باید توجه داشته باشیم که بحث مواد مخدر یک مساله جهانی است و بخشی از آن ناشی از همجواری با افغانستان است.
• در دیدار با روحانی، عنوان کردم که پس از گذشت 35 سال از انقلاب اسلامی در هیچ کجای کشور، هیچ مقر و مخفیگاهی برای هیچ یک از گروه‌های تروریستی وجود ندارد و این در حالیست که تا چند سال اخیر در استان‌های مختلف مقرها و مخفیگاه‌هایی برای اشرار وجود داشت و حتی در همین تهران محلاتی وجود داشت که قرق اراذل و اوباش بود و پلیس نمی‌توانست وارد شود. اما خوشبختانه امروز از مرز تا مرکز هیچ جایی وجود ندارد که ما خلاء امنیتی داشته باشیم و تنها در مرز بحث عمران وجود دارد.
• چندی پیش تقدیرنامه رسمی‌ای از سازمان جهانی بهداشت ارائه شد که در شتاب کاهش تلفات رتبه اول متعلق به ایران بود. چرا که در کشورهای اروپای غربی 30 سال طول کشید که میزان کشته‌ها و تلفات کاهش یابد که البته در این مهم، نقش رسانه‌ها بسیار تعیین‌کننده بوده و است و این به دلیل فرهنگی بودن مردم کشور است.
• در نظرسنجی اخیری که صورت گرفت، میزان اعتماد مردم به رسانه ملی بیش از 70 درصد بوده است و این نشان می‌دهد که میدان‌دار اصلی در انتخابات، رسانه ملی بوده است.
23245

منبع: ایسنا