به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ مولاوردی آخرین معاون رییس جمهور یاردهم و سومین زن حاضر در کابینه است که منصوب می شود. پیش از این مریم مجتهدزاده، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده بود.
او در دولت دهم رییس مرکز زنان و خانواده محمود احمدی نژاد بود. احمدی نژاد اما در روزهای آخر حضور در پاستور، مرکز امور زنان را به معاونت ریاست جمهوری ارتقا داد.
در حکم روحانی برای مولاوردی که پایگاه اطلاعرسانی دولت منتشر کرده، چنین آمده است؛
"سرکار خانم شهیندخت مولاوردی
به استناد اصل 124 قانون اساسی و نظر به تجارب ارزشمند سرکار عالی، به موجب این حکم شما را به عنوان «معاون رییسجمهور در امور زنان و خانواده» برمیگزینم.
امید است با عنایات الهی، در خدمت به ملت شریف ایران و نظام جمهوری اسلامی با رعایت اصول قانونمداری، اعتدالگرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید موفق باشید.
حسن روحانی"
شهیندخت مولاوردی، سومین زن کابینه یازدهم است؛ پیش از این حسن روحانی در احکامی، الهام امین زاده به سمت معاون حقوقی رییس جمهور و معصومه ابتکار را به سمت معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست منصوب کرده بود.
شهیندخت مولاوردی، متولد یک آبان ۱۳۴۴ در خوی، مانند حسن روحانی حقوقدان است. دوره کارشناسی را در دانشگاه شهید بهشتی در رشته حقوق خوانده و کارشناسی ارشد حقوق بین الملل از دانشگاه علامه طباطبایی دارد. اما بیش از حقوق در رسانه ها به فعالیت در حوزه زنان شناخته می شود؛ پژوهشگر و فعال امور زنان، دبیرکل جمعیت حمایت از حقوق بشر زنان و مسئول کمیته حقوقی ائتلاف اسلامی زنان.
او درباره ورودش به حوزه زنان چنین روایت میکند: "انتخاب موضوع مرتبط با مسایل زنان - بررسی اقدامات بین المللی مقابله با خشونت علیه زنان - برای پایان نامه دوره کارشناسی ارشد حقوق بین الملل دانشگاه علامه طباطبایی افق جدیدی پیش رویم گشود و با آن پا در وادی بی انتهایی نهادم که پشت سرگذاشتن آن جز با پایان عمر میسر نیست. درواقع قریب یک دهه قدم و قلم زدن در این وادی چنان نگاه و زاویه دیدی به من بخشید که دیگر به راحتی نمی توانم خود را از بند آن برهانم و زین پس این نگاه همیشه و همه جا با من است و همراهیم می کند."
ملاوردی در اردیبهشت امسال در گفتوگویی با خبرآنلاین انتقاداتی به عملکرد مرکز امور زنان در دولت احمدینژاد داشت: "وظیفه اصلی این مرکز، با توجه به این که در دوره اصلاحات در جلسات هیات دولت شرکت میکرد تا در جریان سیاستهای کلان جامعه قرار بگیرد، جریانسازیهای جنسیتی در کلیه برنامهریزی و سیاستگذاریهای جامعه است. هدف از حضور رییس مرکز امور زنان و خانواده در جلسات دولت این است که آنجا حضور داشته باشد و بتواند در بحثهای مهمی مانند تصویب بودجه، از حقوق زنان دفاع کند نه این که صرفا وظایفش را به مسائلی تقلیل بدهد که تنها خواسته بخشی از زنان جامعه است به عنوان مثال در کنار توجهی که به زنان خانهدار میکند و برای آنها اقداماتی را در نظر میگیرد، باید به زنان متخصص و کارآفرین و تحصیلکرده در جامعه هم بها دهد. الان کارهایی که کردهاند و معتقدند به نفع زنان است، میتواند حتی به ضرر آنها باشد."
مشروح این گفتوگو را اینجا بخوانید.
۴۷۴۷