باشگاه خبرنگاران جوان نوشت

دانشگاه امیر کبیر موفق به انجام 16 طرح کلان ملی برای رفع نیازهای کشور شده است.

دکتر رهایی ریاست دانشگاه امیر کبیر در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران از پرتاب ماهواره امیر کبیر خبر داد و گفت: بعد از ساخت نمونه مهندسی، ساخت نمونه پروازی آن تکمیل شده است و تست های مربوط به آن انجام گرفته است.

وی افزود: تست های محدودی در حال انجام است و همزمان با آماده سازی دستگاه پرتاب کننده طبق وعده قائم مقام سازمان فضایی این ماهواره در نوبت پرتاب قرار می گیرد.

رهایی در خصوص قابلیت های ماهواره اظهار داشت: این ماهواره به طور عمده با ماموریت مطالعات جغرافیایی در زمینه مسائل آب، خشکسالی، مباحث مربوط به زمین لرزه و حوادث طبیعی طراحی شده است و امیدواریم با پرتاب آن خدمات ارزنده ای برای کشور داشته باشیم.

ریاست دانشگاه امیر کبیر خاطرنشان کرد: با سازمان فضایی هماهنگ کرده ایم که حتی المقدور پرتاب این ماهواره در سال جاری صورت بگیرد.

وی در ارتباط با نام این ماهواره افزود: نام ماهواره آت ست خواهد بود که در واقع ماهواره امیر کبیر است.

رهایی اولین مژده علمی دانشگاه امیر کبیر را این گونه اعلام کرد: انجام 16 طرح کلان ملی که نیازهای بزرگی از کشور را برآورده می کند.

وی در ادامه گفت: طراحی و ساخت هواپیمایی 150 نفر شبکه کلی اطلاعات کشور ساخت سفینه های حامل موجود زنده، منظومه ماهواره های سطح کشور و طرح هایی که هر یک جایگاه ویژه ای در انجام نیازهای کشور دارد.

وی در پایان تصریح کرد: فازهای مطالعات اولیه این طرح ها به پایان رسیده است و حتی یکی آنها در مرحله طراحی و ساخت قرار دارد.

5353

منبع: باشگاه‌خبرنگاران‌جوان