فرمانده مرزبانی ناجا در یک نشست خبری گفت: از اول فروردین تا پنجم آبانماه امسال، 107 مورد درگیری در مرز پاکستان داشتیم که ۶۷ مورد از آنها مسلحانه بود. 20 نفر از اشرار در این درگیریها به هلاکت رسیدند. حادثه سراوان، حمله به واحد گشتی بود، نه حمله به پاسگاه یا پایگاه
سردار حسین ذوالفقاری با بیان اینکه "در این درگیریها ۲۷ قبضه سلاح و ۲۱ تن و ۸۷۴ کیلوگرم مواد مخدر کشف شده است" افزود: طی یک سال، چندین بمب کنترل از راه دور در مسیر همکاران ما کار گذاشتهاند.
او گفت: از فردا یک تیم قوی با چندین معاون مرزبانی در منطقه مستقر میشوند. در حال حاضر، بین ما و مرزبانی پاکستان تعاملات خوبی برقرار است؛ پس از این هم، احداث مقر مرزی را عملاً در منطقه با سرعت آغاز میکنیم.
فرمانده مرزبانی ناجا گفت: نگاه گروهک تروریستی 'جیشالعدل'، همانند گروهک ریگی است. به مرزبانی پاکستان اعلام کردیم که در صورت تکرار تعرض و ضرورت تعقیب، تعقیب را تا پاکستان ادامه داده و همزمان به آنها نیز اعلام میکنیم.
سردار حسین ذوالفقاری با بیان این مطلب خاطرنشان کرد: افرادی که صبح روز پس از حادثه سراوان اعدام شدند، قرار نبود به طور مشخص در آن روز اعدام شوند؛ حکم آنها از قبل صادر و به تأیید رسیده بود، ولی دستگاه قضا حکم را متوقف کرده بود تا شاید بشود آنها را مورد رأفت اسلامی قرار داد؛ با وقوع حادثه تروریستی سراوان، مسئولان دیدند که آنها اهداف دیگری دارند و از رأفت صرفنظر کردند.
او گفت: در حال حاضر، در مرز افغانستان، به تدریج در یک وضعیت تثبیتی قرار گرفتهایم. تیر اندازیهای مشکوک از سمت مرز افغانستان، نشانه حرکات تروریستی نیست و بیشتر از جانب افرادی است که قصد ورود غیرمجاز به کشور را دارند.
۴۷۴۷