رسانه‌های دولتی « مکزیک» از قتل عام یک خانواده‌ شش نفر در شمال این کشور خبر داد و اعلام کردند: تمامی اعضای این خانواده‌ به ضرب گلوله مهاجمان جان خود را از دست دادند.

ایسنا نوشت:

 «ادواردو اس پارزا» سخنگوی دپارتمان بازرسی پلیس فدرال مکزیک در مصاحبه‌ای با رسانه‌های دولتی این کشور، افزود: مقامات پلیس و نیروهای امنیتی اوایل هفته جاری اعلام کردند که اعضای یک خانواده‌ شش نفره در منطقه «چی هواهوا» به ضرب گلوله مهاجمان کشته شدند.

وی خاطرنشان کرد: تمامی این افراد در منزل مسکونی خود واقع در یک منطقه کوهستانی در «چی هواهوا» در حالی که غرق در خون بودند، توسط ماموران پلیس پیدا شدند.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، این احتمال وجود دارد که تمامی این افراد خانواده‌ در ارتباط با قاچاق موادمخدر و تهیه و توزیع این نوع مواد دست داشته و به همین دلیل توسط دلالان و قاچاقچیان مواد مخدر جان خود را از دست داده باشند. با این حال تحقیقات توسط ماموران پلیس فدرال این کشور ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، طی ماه جاری در سال 2009 میلادی به دلیل درگیری میان قاچاقچیان مواد مخدر با افراد عادی و یا ماموران پلیس « مکزیک»، تاکنون دهها نفر جان خود را از دست داده‌اند، به طوری که کودکان نیز در این میان قربانی این خشونت‌ها بودند. 

گفتنی است، در گزارش رسانه‌های مکزیک آمده است: اگر چه «فیلیپه کالدرون» رییس جمهور این کشور از زمان ریاست جمهوری خود در سال 2006 میلادی تاکنون نسبت به کنترل قاچاق موادمخدر و فعالیت باندهای مخوف مافیایی اقداماتی را در مناطق مرزی این کشور با ایالات متحده آمریکا و مناطق پرخطر « مکزیک» اعمال کرده است، اما شمار تلفات درگیری‌های میان این باندها با ماموران امنیتی و پلیس مبارزه با مواد مخدر همچنان رو به افزایش است، از طرفی بسیاری از قربانیان این درگیری‌ها شهروندان عادی مکزیک هستند، به طوری که طی سه ساله گذشته بیش از 14 هزار نفر در این کشور جان خود را از دست دادند.

منبع: ایسنا