این رقیب سیاسی در این مصاحبه اردوغان را مرغابی لنگ خوانده و ادعا کرده است این رسوایی مالی سبب شده است او در اداره کشور ناتوان شده و به زودی مرگ سیاسی او و حزبش فرا خواهد رسید.
قلیچدار اوغلو که رهبر دومین حزب مهم ترکیه و قویترین رقیب حزب عدالت و توسعه در انتخابات شهرداری و ریاست جمهوری در سال آینده خواهد بود گفت از این رسوایی غافلگیر نشد و حزبش از سال گذشته به دنبال این بود از گزارشهای نظارت مالی بر هزینه های وزارتخانه ها و مناقصه های عمومی با خبر شود.
قلیچدار اوغلو همچنین گفته است دولت با اصرار بر پنهان کردن این گزارشها و مخفی کردن آن از پارلمان آشکارا قانون اساسی را نقض کرده است و گزارشها نشان می دهد فساد مالی در حجم بسیار هنگفتی بوده است. وی در ادامه گفت اردوغان و حزبش تغییر کردند. شرم آور و جای تاسف است مردی که فعالیت نخستین دولتش را در سال 2003 با تشکیل کمیته ای در پارلمان برای شناسایی فساد و مبارزه با آن آغاز کرد و من یکی از اعضای این کمیته بودم ، کارش به جایی برسد که تا بنا گوش در فساد غرق شود.
49261