وزیر اطلاعات گفت: طبیعی است که جامعه ما نیز از مفاسد اقتصادی رنج برده و میبرد و وظیفه دستگاه اطلاعاتی است که بسترهای فسادخیز را در عرصه فعالیت اقتصادی شناسایی کند و آنها را از بین ببرد.
حجتالاسلام سید محمود علوی اظهار داشت: یکی از عرصههای بسیار حساس کشور حوزه اقتصاد است اگر پایههای اقتصاد کشورمان بر مسائلی خارج از کشور مبتنی و چشم ما به خارج از کشور باشد اینجاست که دیگران عملاً میتوانند اراده خود را در عرصه اقتصاد بر ما اعمال کنند و ما برای فرار از آسیب پذیری باید تسلیم اراده آنان شویم.
وی اضافه کرد: اگر پایههای اقتصاد ما بر جوششهای درون کشور مبتنی باشد و فعالان اقتصادی کوشش کنند که اقتصاد کشورمان را بر پایههای مبتنی بر توانمندیهای نرم افزاری و سخت افزاری داخل بنیان گذارند آن وقت دیگران نمیتوانند با فشارهای اقتصادی ما را در عرصه های دیگر ازجمله مسائل سیاسی وادار به تصمیمهایی کنند که در شرایط عادی ممکن است آنها را اتخاذ نکنیم.
وزیر اطلاعات در ادامه گفت: در عرصه اقتصاد که عرصه تعیین کنندهای است باید بتوانیم استقلال خود را حفظ کنیم و از این آسیب که دیگران ارادهشان را با فشارهای اقتصادی بر ما تحمیل کنند خود را نجات دهیم و بتوانیم در این عرصه نیز با پای خود حرکت کنیم.
وی اضافه کرد: راه این امر این است که سیستمی را که مقام معظم رهبری به عنوان اقتصاد مقاومتی با مشورت مجمع تشخیص مصلحت نظام تنظیم و ابلاغ کردهاند اجرا کنیم.
علوی افزود: حل معضل بیکاری، حل مشکل عرضه کالا و تناسب عرضه کالا و تقاضا و در نتیجه جلوگیری از رشد سرسامآور قیمتها، همه اینها در گرو این است که ما الگوی اقتصاد مقاومتی را اجرا کنیم و دولت تدبیر و امید هم بر این تصمیم است و این اراده را دارد که این الگو را عملیاتی کند.
وی اضافه کرد: در جلسه روز گذشته هیئت دولت وزارتخانههای مختلف موظف شدند مروری بر طرح اقتصاد مقاومتی داشته باشند و هر کدام در عرصه خود، بخشی را که مربوط به آنها میشود عملیاتی کنند تا بتوانند در همافزایی عناصر دولت و سایر قوای نظام، این طرح را به گونهای اجرا کنند که مردم شاهد برکات آن باشند.
وزیر اطلاعات گفت: طبیعی است در هر عرصهای زمینههایی برای بروز سلسله فسادهایی وجود دارد و عرصه اقتصاد نیز یکی از این عرصههاست و شاید بتوانیم بگوییم از آسیبپذیرترین عرصههاست و مفاسد اقتصادی همیشه جوامع بشری را رنج داده است.
وی افزود: طبیعی است که جامعه ما نیز از مفاسد اقتصادی رنج برده و میبرد و وظیفه دستگاه اطلاعاتی است که بسترهای فساد خیز را در عرصه فعالیت اقتصادی شناسایی کند و آنها را از بین ببرد تا اقتصاد کشور ضمن مقاومتی بودن، سالم باشد که این به هنر دستگاه اطلاعاتی و وزارت اطلاعات بر میگردد که از یک سو امنیت سرمایهگذاری را فراهم کند که در پرتو امنیت اقتصادی ما شاهد سرمایهگذاری اقتصادی باشیم و از سوی دیگر در جهت سلامت اقتصاد، زمینه های فساد اقتصادی را رصد و با آنها مبارزه کند.
علوی تصریح کرد: این امر یعنی نه برای پویایی اقتصادی چشم بر مفاسد اقتصادی بسته شود و نه برای جلوگیری از فساد اقتصادی پویایی اقتصادی متوقف شود که این بر میگردد به هنر دستگاه اطلاعاتی.
وی گفت: با تجربهای که همکاران ما در وزارت اطلاعات در طول ۳۰ و اندی سال تأسیس این وزارت به دست آوردهاند خوشبختانه شاهد چنین هنرمندی در همکاران هستیم که هم بر سلامت اقتصاد نظارت داشته باشند و جلوی مفاسد اقتصادی را بگیرند و با فسادهایی که تحقق پیدا می کند مبارزه و آنها را ریشه کن کنند و از طرف دیگر مواظب امنیت اقتصادی باشند که آسیب نبیند و شاهد رشد و پویایی اقتصادی در کشور و برکاتش برای ملت باشیم.
23503