تسنیم نوشت:

عضو کمیسیون برنامه‌ و بودجه مجلس با بیان اینکه در برنامه پنجم،خرید خدمت با بیمه‌، تولید‌کننده خدمت دانشگاه‌ علوم پزشکی و ضابطه گذار،باید وزارت بهداشت باشد، گفت: متاسفانه قدرتی میخواهد همه در یک جا جمع شود، مسلماً چاقو دسته خودش را نمی‌برد.

احمد توکلی در تشریح دیدگاهش درباره دریافت‌های غیرمتعارف (زیرمیزی) پزشکان گفت: اگر برنامه پنجم اجرا شود بطوریکه تولید کنندگان خدمت از تامین کنندگان منابع مالی و از ضابطه گذاران جدا شوند این مسئله دریافت‌های غیرمتعارف (زیرمیزی) نیز کاهش پیدا می کند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: البته نمی‌گویم کامل برطرف می‌شود زیرا برای برطرف شدن آن باید ضابطه گذار واقعه بین باشد و منافع همه پزشکان را در نظر بگیرد.

توکلی گفت: در برنامه پنجم توسعه پیش بینی شده است خریدار خدمت فقط بیمه‌ها باشند و تولید کنندگان خدمت بیمارستانها و دانشگاه‌های علوم پزشکی و ضابطه گذار هم وزارت بهداشت باشد، متاسفانه همه قدرت و تلاش‌ها بر این است که این موارد در یک جا جمع شود که مسلماً چاقو دسته خود را نمی‌برد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: ولی اگر ضابطه گذار که وزارت بهداشت است رعایت واقعیت را انجام دهد و منافع پزشکان و مصرف کنندگان خدمات درمانی را به صورت عادلانه در نظر بگیرد و نگاه بلند مدتی داشته باشد تا ورود و خروج در عرصه بهداشت و درمان مقبول شود به نظر بنده این عیب (زیرمیزی) که بسیار هم شرم آور است رفع می‌شود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این پرسش که از زمان بیان منویات رهبر معظم انقلاب درباره کاهش هزینه‌های درمانی سالهاست که می‌گذرد و نتیجه‌ای مطلوب حاصل نشده است، براین اساس مجلس برای حمایت از حوزه سلامت به خصوص در اختصاص بودجه مناسب چه اقداماتی انجام خواهد داد، گفت: ما که در مجلس برنامه بودجه را تصویب کردیم، آن آقایی که در گذشته مسؤل بود این کار را انجام نداد، حالا باید ببینیم اینها (دولت یازدهم) انجام می‌دهند یا خیر.

23231

 

منبع: تسنیم