فارس نوشت:

معاون اول رئیس جمهور گفت: در مدت زمان کوتاه کنترل خوبی روی تورم داشتیم.
اسحاق جهانگیری در نشست بررسی پروژه ملی چهار خطه کردن محور هراز که از صبح امروز با حضور وزیر راه و شهرسازی عباس آخوندی همراه بود گفت: یکی از برنامه‌های مهم دولت در سال جدید خروج از رکود بود که سال‌های گذشته در کل اقتصاد کشور در بخش‌های عمرانی حاکم شد.

معاون اول رئیس جمهور گفت: در مدت زمان کوتاه فعالیت دولت تدبیر و امید توانستیم کنترل خوبی بر روی تورم داشته و تعیین تکلیف طرح‌های مهمی که باید به سرعت به تصویب می‌رسید و وضعیت مشخص می‌شد انجام دادیم.

این مسئول ادامه داد: در سال 92 با بررسی وضعیت عملکردی شاخص دولت در بخش تورم به موفقیت‌های خوبی دست یافتیم و موضوع کنترل تورم در سال جدید از بحث‌های مهم دولت است.

جهانگیری درباره فاز دوم اجرای هدفمندی یارانه‌ها گفت: آسیب‌شناسی لازم در مرحله نخست انجام شد و با انجام اقدامات مطلوب سعی داریم در نخستین گام طی روزهای آینده با ثبت‌نام متقاضیان فاز دوم این طرح تصمیم‌گیری شود.

او گفت: عدم تعادل بین منابع و مصارف در هدفمندی یارانه‌ها از مهم‌ترین اقدامات بوده و از مردمی که به این پول احتیاج ندارند می‌خواهیم تا با انصراف از دریافت یارانه سبب شوند تا این مبالغ صرف امور مهم کشور شود.

معاون رئیس جمهور گفت: طرح‌های اساسی تولید در فاز دوم هدف‌گذاری شده و نیاز است تا به آن توجه ویژه شود اصلی‌ترین کار در سال 93 خروج از رکود است.

جهانگیری گفت: بودجه سال 92 مبلغ 147 هزار میلیارد تومان بود که وصولی آن در نیمه دوم اسفند ماه گذشته تخصیص خوبی داشت.

او گفت: در سقف طرح‌های عمرانی کشور هزینه‌کرد امسال به 22 هزار میلیارد تومان رسیده که نسبت به 13 هزار میلیارد سال گذشته پیشرفت خوبی داشتیم.


17231

 

منبع: فارس