فارس نوشت:

۶۷ نفر از نمایندگان مجلس وزیر امور خارجه را برای پاسخگویی به سؤالاتشان به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی خانه ملت فراخواندند.

اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی روزهای یکشنبه و سه‌شنبه هفته آینده تشکیل جلسه می‌دهند و در این جلسات قرار است گزارش مسئولان صدا و سیما در ارتباط با تلویزیون تعاملی را استماع کنند.

بررسی لایحه تعیین حریم حفاظتی-امنیتی اماکن و تأسیسات کشور اعاده شده از شورای نگهبان، استماع گزارش بودجه سال ۱۳۹۳، استماع گزارش آب و استماع گزارش دبیرخانه کنگره بین‌المللی خطر جریان‌های تکفیری برای اسلام، مسلمین و جهان بشریت و راه‌های برون رفت از آن نیز در دستور کار این کمیسیون قرار دارد.

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه هفته آینده با حضور در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی پاسخگوی سؤالات ایرج ندیمی نماینده لاهیجان و سیاهکل، علی‌اکبر آقایی نماینده سلماس، سؤال مشترک ۱۲ نفر از نمایندگان، پرسش مشترک با ۴۰ نفر از وکلای ملت، ابراهیم آقامحمدی نماینده خرم‌آباد، حسینعلی شهریاری نماینده زاهدان و همچنین سؤال مشترک با ۱۱ نماینده مجلس خواهد بود.

کارگروه روابط خارجی این کمیسیون یکشنبه آینده بررسی توافقنامه ژنو را با حضور مسئولان و کارشناسان ذی‌ربط بررسی می‌کند.

کارگروه اقتصاد مقاومتی نیز روز دوشنبه راهکارهای اجرایی نمودن سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری را مورد رسیدگی قرار می‌دهد.

 

45503

منبع: فارس