در سومین روز از نمایشگاه دست ها و سطرهای مهربان، حجت الاسلام والمسلمین سید محمد خاتمی با حضور در نمایشگاه، از بانیان این رخداد فرهنگی تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی موسسه خیریه مهر گیتی، 84 تابلو خوشنویسی شده آثار و اشعار سهیل محمودی که قرار است صد در صد عواید فروش آنها به امر مدرسه سازی و کمک به رفع فقر و تبعیض فرهنگی و آموزشی در نقاط محروم کشور اختصاص یابد، در فرهنگسرای نیاوران به نمایش در آمده است.

سید محمد خاتمی پس از بازدید از نمایشگاه با طرح این پرسش که آیا هنر در طول فلسفه قرار می گیرد و یا در عرض آن، گفت: به نظر می رسد فلسفه، هنر و عرفان و حتی علم، همه جوشش جان آدمی است . یعنی در علم و در خلق هنر و عرفان آدم منفعل نیست، چیزی را منعکس نمی کند بلکه چیزی را خلق می کند. و می دانید که در قرن بیستم به بعد مسئله فهم در برابر دانستن مطرح می شود. ما چیزها را می فهمیم یا اصلا انسان چیزی را می داند؟ آری می داند. ولی این دانستن خود نوعی فهم و تلقی است که آدم از هستی  دارد. عرفان نوعی از فهم و درک هستی است و هنر نیز نوعی از فهم و درک از هستی است که در جان هنرمند متجلی می شود.

خاتمی از اقدام ارزنده سهیل محمودی و موسسه خیریه مهر گیتی تقدیر کرد.

سهیل محمودی هم با ارائه گزارشی از چگونگی شکل گیری نمایشگاه ابراز امیدواری کرد این اقدام و اقدام های مشابه، گامی موثر در جهت رفع تبعیض و فقر فرهنگی و آموزشی در ایران باشد.

این گزارش حاکی است در این مراسم یکی از تابلوهایی که توسط استاد اسرافیل شیرچی خوشنویسی شده و توسط یک خیر خریداری شده بود از طرف موسسه خیریه مهرگیتی به سید محمد خاتمی اهدا شد.

اجرای موسیقی سنتی توسط وحید تاج و سلمان سالک و شعر خوانی ساعد باقری از دیگر برنامه های روز سوم نمایشگاه دست ها و سطرهای مهربان بود.

5757

منبع: خبرآنلاین