اگر حتی دو سه نفر از آنها مشکل اصلی مملکت را استیضاح وزیر علوم و از آن بالاتر شخص وزیر علوم و حتی سیستم آموزش عالی دانستند با قدرت در جلسه علنی حضور یابند و رای بدهند. اما اگر خدا وکیلی حرف مردم چیز دیگری بود تشریف ببرند منزل و استراحت کنند تا رضایت خداوند را فراهم کنند. مگر نه اینکه رضایت خدا از میان رضایت خلق می گذرد؟
2- فردا ظهر دو اتفاق ممکن است بیفتد که هر دوی آن برای همه نماینده ها اعم از استیضاح کننده و نکننده! خسارت است.
اگر فرجی دانا باز هم وزیر بماند که مجلس یک کوپن اساسی اش را سوزانده و شکست هم خورده است. بدتر اینکه به زعم مخالفان فرجی دانا، او بر اسب مراد سوار می شود و می تازد!
و اگر فرجی دانا وزیر نماند، این ادعای تبلیغاتی که راه افتاده و می گوید:"مجلس می خواهد توی کار دولت بگذارد" جا می افتد و تا نمایندگان بخواهند این شائبه را از خودشان دور کنند، انتخابات بعدی شروع شده و خیلی ها پشت در مجلس دهم مانده اند.
با این توصیف، حتی اگر همین الان- یعنی قبل از آنکه فرجی دانا به مجلس بیاید - نمایندگان استیضاح کننده امضاهای شان را پس بگیرند هیچ تفاوتی نخواهد داشت با اینکه فردا همه 290نماینده به او رای منفی بدهند. مجلس وارد یک بازی "دو سر باخت" شده.
3- فرجی دانا قطعا ضعف هایی در کارش هست. اما با بازی سیاسی ای که راه افتاده آن ضعفها پنهان می شود و دغدغه های اصلی موجود در نظام آموزش عالی باز هم باقی می ماند.