تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۳

سرپرست دانشگاه صنعتی شریف منصوب شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، پایگاه اطلاعرسانی وزارت علوم در خبری کوتاه نوشت: «طی حکمی از سوی محمدعلی نجفی سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دکتر محمود فتوحی فیروزآباد به عنوان سرپرست دانشگاه صنعتی شریف منصوب شد.»

گفتنی است پیش از این ریاست دانشگاه صنعتی شریف را دکتر رضا روستاآزاد بر عهده داشت.

روستاآزاد تنها رییس دانشگاهی بود که پس از استیضاح رضا فرجی‌دانا، وزیر سابق علوم، علیه فعالیت های او موضع گیری کرد. او با اشاره به لزوم پیگیری قضایی درباره افشا کنندگان اسامی دانشجویان بورسیه به فارس گفت: رسانه‌ای کردن اسامی این لیست کار خطایی بود و دولت طوری دراین باره موضع گرفت که انگار همه این سه هزار نفر مخدوش است اما خودشان نهایتا تقلیل دادند و گفتند فقط اسامی 100 نفر مورد ایراد است.

روستا آزاد با بیان اینکه آنها به خاطر یک سوم کل این لیست را مخدوش اعلام کردند، گفت: معاون اول رئیس‌جمهور هم در این زمینه گفت خسارتی که این سه هزار بورسیه وارد کرد از خسارت اختلاس سه هزار میلیارد هم بیشتر بود لذا فضایی در دانشگاه ایجاد شد که گویی فاجعه رخ داده و فقط افراد ناصالح و ناشایست انتخاب شدند، بنابراین این قضیه لطمه به وزارت علوم و آبروی این افراد بود که اگر بخواهند اعاده حیثیت کنند کار گزافی نکرده‌اند.

گفتنی است؛ پیش از این و در زمان وزارت فرجی‌دانا اعلام شد که دکتر محمود فتوحی فیروزآباد، گزینه اصلی سرپرستی دانشگاه صنعتی شریف است.

فتوحی فیرزآباد رییس و استاد دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف است. 

23231

 

منبع: خبرآنلاین