نسیم نوشت:

تهمینه میلانی گفت: جنگ مسأله همه جامعه ما بود.

این کارگردان که برادرش نیز شهید دوران دفاع مقدس است درباره برخی حواشی اخیر گفت: هیچ هنرمندی نمی‌تواند برای سایرین تصمیم گرفته و نسخه بپیچد. زمانی که جنگ رخ می‌دهد مشکلات آن دامنگیر همه اهالی کشور است

تهمینه میلانی کارگردان سینمای کشور در واکنش به برخی اظهارنظرها در فضای سینمایی کشور پیرامون دفاع مقدس به خبرنگار «نسیم» گفت: جنگ تحمیلی برای عموم مردم است و مردم کشور رنج‌هایی که در طول آن کشیده را هرگز فراموش نمی‌کنند.‎

وی افزود: برخی کارگردان‌ها با این تصور که به مصلحت جامعه می‌اندیشند افکار و سلیقه خود را تحمیل می‌کنند. حال آنکه به نظر من رشد یک جامعه در تفاوت‌ها است آن‌هم تفاوت در نگرش و افکار است.

میلانی ادامه داد: هنر ما به اندازه کافی فضای لازم برای نمایش هر نوع عقیده و تفکری را دارد و هیچ هنرمندی نمی‌تواند برای سایرین تصمیم گرفته و نسخه بپیچد.

این کارگردان خاطرنشان کرد: زمانی که جنگی در جامعه‌ای رخ می دهد عوارض و مشلات آن دامنگیر همه اهالی آن کشور می‌شود.

وی در پایان گفت: پیرامون ساخت فیلم دفاع مقدسی «تنهایی پرهیاهو» این نکته را باید عرض کنم که این بار قصد دارم تا قصه جنگ را از دید یک خانم خیاط در خرمشهر بیان کنم.

 

45503

منبع: نسیم آنلاین