استانی شدن انتخابات مجلس شورای اسلامی، ازجمله طرح هایی است که در دوره های مختلف مجلس شورای اسلامی از سوی هر دو طیف سیاسی کشور مطرح شده است و طرفداران و مخالفان خاص خودش را در میان نمایندگان هر دو طیف سیاسی دارد.

چند روز پیش طرح فوریت طرح استاني شدن انتخابات در مجلس به تصویب رسید. در این زمینه حسین طلا عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبر آنلاین گفت:طرح استانی شدن انتخابات مجلس باید همچنان در کمیسیون های مجلس برسی شود.

وی افزود:از نظر بنده این طرح دارای نقاط قوت و ضعف می باشد، نکات مثبت این طرح این است که افراد برجسته، کسانی که دارای سوابق و تجربه علمی و اجرایی و مدیریتی در کشور هستند، مطرح و شناخته شوند. همچنین دیگر هیچ گاه منافع ملی فدای منافع محلی یا استانی نخواهد شد. به طور مثال یک نماینده شهرستان کوچک هیچ گاه با اقدامات غیر کارشناسانه خود بودجه کشور را هدر نمی دهد و به منافع ملی فکر می کند.

حسین طلا از پیامد های منفی این طرح به کاهش ارتباط بین مردم و حاکمیت  اشاره کرد و گفت: احساس می شود با تصویب طرح استانی شدن انتخابات مجلس، کمتر صدای مشکلات مردم به صورت مستقیم به مسئولین کشور انتقال یابد.

وی در پایان افزود: با اجرای این طرح مقداری از عدالت هم زیر سوال می رود چرا که نمایندگانی هنوز شناخته شده و مطرح نیستند و در صدا و سیما از آنها هیچ سخنی  به میان نیامده ، امکان انتخاب شدن آنها به عنوان نماینده خیلی کم است و تنها افرادی در انتخابات بالا می آیند که انتخاب توده مردم در شهر و شناخته شده و اسمشان سرآمد است.

2929

 

 

منبع: خبرآنلاین