سایت صدای اقتصاد نوشت:

 

اسدالله عسگراولادی  گفت: به نظر می رسد  که هر دو طرف در حال راضی کردن مخالفان هستند. ما در داخل مخالفانی داریم. آن ها هم در کنگره خود و در منطقه مخالفانی دارند که باید آن ها را راضی کنند. در صورتی که این مذاکرات به نتیجه نرسد، سال بسیاری سختی را برای اقتصاد خواهیم داشت که ممکن است از سال 93 نیز سخت تر باشد.

وی ادامه داد: پیش بینی می شود که در همین اوایل سال، توافق انجام شود که در این صورت سال 94 سرنوشت خوبی خواهد داشت. توافق هسته ای آرامش بزرگی به اقتصاد می دهد و کمک می کند تا فعالیت های اقتصادی با امید بیشتری در سال جدید آغاز شود که این موارد به خودی خود موجب بهبود شرایط اقتصاد می شود.

این تاجبر با سابقه افزود: گام بعدی را پس از توافق هسته ای باید بخش خصوصی بردارد. باید مذاکرات اقتصادی برای شکل گیری سرمایه گذاری های مشترک انجام شود چراکه برای پیشرفت اقتصاد به سرمایه گذاری خارجی و متقابلا سرمایه گذاری در خارج کشور احتیاج داریم. باید اعتماد یکدیگر را در میدان اقتصاد جلب کنیم. ارتباط همراه با اعتماد در بخش بانکی باید احیا شود تا فعالیت های اقتصادی مشترک سامان بگیرد.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین در مورد تاثیر لغو تحریم ها بر روابط اقتصادی با چین گفت: روابط ایران و چین ناشی از یک نگاه دراز مدت است این موضوع بع تحریم ها ارتباط ندارد. اگر تحریم ها هم لغو شود ما با چین روابط خوبی خواهیم داشت چراکه نگاه دراز مدت به این کشور داریم. طی 20 سال آینده این ارتباط گسترده خواهد شد.

عسگراولادی تاکید کرد: اینکه گفته می شود چین موافق شکل گیری توافق ایرتن و غرب نیست با این توجیه که لغو تحریم ها روابط ایران و چین را کاهش می دهد، درست نیست چراکه با تحریم و بدون تحریم روابط اقتصادی ایران و چین پایدار خواهد ماند.

3535