سرپرست اداره کل طرح های ملی جوانان گفت: قانون باید به طور مساوی برای همه اجرا شود تا عدالت حکمفرما باشد بدلیل این که احساس بی عدالتی از خود بی عدالتی بدتر است. این احساس برای جوانان اصلاً خوشایند نیست و برای همین سبک زندِگی آنها را تحت تأثیر قرار می دهد.

داوود نوری در میزگرد آسیبشناسی سبک زندگی جوانان که در کافه خبر برگزار شد، گفت: قانونگرایی خودش سبک زندگی را سامان می دهد. چه کسی باید این ها را به جامعه آموزش دهد الان گاهی برخی قوانین اجرا می شود و ناگهان رها می شود و همین سبب سردرگمی مردم می شود.
او با بیان اینکه باید به جوانان حفظ ارزشها را آموزش بدهیم گفت: مثلا چون از کودکی دربارۀ محرم و صفر آموزش داده شده الان بسیاری از جوانان حرمت این ماه را دارند و این یک ارزش است.

نوری به نقش نهاد در تعیین سبک زندگی جوانان اشاره کرد و گفت: اگر نهادها نقش خودشان را خوب ایفا کنند نظم ایجاد می شود و بر روی سبک زندگی تاثیر خوبی دارد، در تمام جوامع جوانان اهمیت دارند چون آنها جامعه را شکل می دهند.

او ادامه داد: برای همین ما موضوع جوان باوری و جوان یاوری را در وزارت وزش و جوانان مطرح کرده ایم چون در دوره هایی که جوانان را باور کردیم آنها کارهای مهمی انجام دادند و باید به آن رویکرد بازگردیم.

سرپرست اداره کل طرح های ملی جوانان تاکید کرد: جوان غافلی، جوان هراسی و جوان فریبی، همه این موارد بر سبک زندگی جوانان تاثیر عکس دارد، البته باید فاصله بین مردم و دولت را هم ترمیم کنیم.

متن کامل این میزگرد را اینجا بخوانید.

47232

منبع: خبرآنلاین