به گزارش خبرآنلاین از تبریز، مسعود برزگر جلالی گفت: محل این دریاچه زمین مسطح انتهای جاده اصلی تفرجگاه، روبروی رستوران بام تبریز بوده و دارای موقعیت فوق العاده و قابل مشاهده از تپه بقعه، تله کابین تبریز، رستوران بام تبریز و تپه های پیرامون آن می باشد.
وی ادامه داد: طرح احداث دریاچه پس از ارائه طرح اولیه، انجام مطالعات نهایی و برآورد اولیه توسط شرکت مشاور تصویب گردید که با ساخت این دریاچه علاوه بر تأمین قسمتی از آب مورد نیاز پهنه های جنگلکاری شده و فضای سبز تفرجگاه عینالی بر زیبایی و اهمیت گردشگری این تفرجگاه افزوده خواهد شد.
وی افزود: به دنبال احداث این دریاچه در نظر داریم با ایجاد امکانات رفاهی تفریحی پیرامون آن، شهروندان عزیز تبریز و گردشگران بتوانند در کنار خانواده هایشان در محیطی سالم و جذاب گردش و تفریح کنند.
گفتنی است، تفرجگاه عینالی کوه مشرف به کلانشهر تبریز را شامل می شود که از سال 1383 عملیات جنگلکاری آن در وسعتی بالغ بر 5 هزار و 62 هکتار آغاز شده است.
فعالیتهای صورت گرفته در عینالی در افزایش سرانه فضای سبز شهر تبریز و تلطیف هوای شهر تبریز نقش فراوانی داشته است و انتظار می رود که با اتمام اقدامات توسعه ای در این منطقه بر دامنه تأثیرات و پیوندهای مثبت اکولوژیکی این منطقه با شهر تبریز افزوده شود.
احداث بنای یادمان شهدای گمنام هشت سال دفاع مقدس در کنار آستان مقدس امامزادگان عون بن علی و زید بن علی، احداث تله کابین، رستوران، توربین های بادی، راه های دسترسی، مبلمان شهری و سایر خدمات رفاهی - تفریحی و خصوصاً جنگلکاری انجام گرفته بر زیبایی های این تفرجگاه افزوده و باعث گردیده گردشگران و زائران زیادی را به خود جذب نماید.
تنها راه دسترسی و آسفالته این تفرجگاه جهت صعود به بالای کوه جاده ای در حدود 4 کیلومتر با پیچ و خم های زیاد می باشد که نصب وسایل ورزشی و جنگلکاری طول مسیر و نصب آلاچیق ها منظره زیبایی به آن بخشیده است و در ایام پرتردد بصورت فشرده مورد استفاده قرار می گیرد.
در طول مسیر نیز جهت انتقال سالمندان، معلولین و جانبازان به بالای کوه در سال های اخیر چند دستگاه تاکسی ون در نظر گرفته شده است .