به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از روابط عمومی جمعیتهلال احمر؛ مهدی علیپور در حاشیه بازدید از پروژه بزرگ پایگاه امداد و نجات شمالغرب جمعیت هلال احمر در زنجان در جمع خبرنگاران با اشاره به اعتبارات امسال این جمعیت، افزود: پنج درصد از اعتبارات این جمعیت از طریق اعتبارات عمومی دولت و ۹۵ درصد نیز از طریق حق الثبتی اسناد رسمی و یک درصد عوارض بلیط هواپیما تامین میشود.
وی ادامه داد: متاسفانه سال جاری به دلیل رکود معاملات در کشور، درآمدهای جمعیت هلال احمر به شدت کاهش پیدا کرده است و برای تامین منابع مالی با مشکلات جدی مواجه هستیم و این موضوع در روند خدمت رسانی به مردم تاثیر منفی خواهد داشت.
خزانهدارکل جمعیت هلال احمر با انتقاد شدید از عدم اختصاص یک درصد عوارض توسط شرکت های هواپیمایی، افزود: به رغم اینکه قانونگذار از سال ۹۲ پرداخت سالانه مبلغی حدود ۴۰ میلیارد تومان به هلال احمر را بابت عوارض یک درصد بلیط هواپیما تعیین کرده است و این شرکتها از شهریور همان سال این مقدار را از مسافران اخذ کرده اند، اما با این حال این مبلغ را به جمعیت هلال احمر پرداخت نکرده است.
به گفته وی، در گزارش کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی آمده است که شرکتهای هواپیمایی به رغم دریافت یک درصد عوارض از مسافران، از پرداخت آن به این جمعیت خودداری کرده اند.
۴۷۴۷