ایران نوشت:بعد از ظهر دوم آذرماه دو دختر جوان به نام‌های «مریم» و «فریبا» در حالی که مضطرب و نگران به نظر می‌رسیدند به کلانتری 208 ترمینال جنوب مراجعه کردند و به مأموران گفتند توسط راننده یک دستگاه سواری 206 ربوده شده‌اند و با داد و فریادی که به راه انداخته‌اند متهم آنها را در ترمینال جنوب پیاده کرده و متواری شده است.

 به دنبال اظهارات این دو دختر جوان، مأموران ضمن بررسی موضوع دریافتند خبری تحت عنوان آدم ربایی و ربایش دو دختر جوان به پلیس 110 اطلاع داده نشده و این دو دختر با این ترفند قصد فریب مأموران را دارند.

  در ادامه «مریم» و «فریبا» به دایره اجتماعی کلانتری انتقال داده شدند و تحقیق و بررسی موضوع از آنها صورت گرفت.  در خلال تحقیقات پلیسی و اقدام‌های کارشناسانه آن دو نفر اعتراف کردند که با هم همکلاسی و هر دو ساکن اصفهان هستند و صبح دیروز درحالی که خانه را به بهانه مدرسه ترک کردند به باشگاه ورزشی رفته که از آنجا اصفهان را به مقصد تهران ترک کردند و پس از رسیدن به تهران تصمیم گرفتند به کرج بروند. 

در ادامه مشخص شد «فریبا» با دو پسر جوان به نام‌های «وحید» و «محمدرضا» از طریق تلگرام آشنا شده و با آن دو در شهرستان کرج قرار ملاقات می‌گذارند اما بعد از اینکه این دو دختر به تهران می رسند پشیمان می‌شوند و از آنجا که ترس از تنبیه توسط خانواده همه وجودشان را گرفته بود تلفن همراه و ساک مسافرتی‌شان را در سرویس بهداشتی رها کرده و به کلانتری مراجعه می‌کنند. 

در نهایت پس از مشخص شدن موضوع با اقدام مناسب مشاور کلانتری 208 ترمینال جنوب این دو دختر به آغوش خانواده بازگردانده شدند.

 

17302