به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ دومین نمایشگاه نقش آفرینی زنان در توسعه پایدار جایی است برای برقراری یک تعامل سازنده بین افراد جویای کار و مشاوران و سرمایه گذاران.
در این بین گذر از کریدور کار آفرینی اهمیت حضور در نمایشگاه را دو چندان می کند. دکتر مهری چنگیآشتیانی معاون پژوهشی دانشگاه دخترانه فنی و حرفه ای دکتر شریعتی و البته مسئول غرفه کریدور کار آفرینی گذر از این کریدور را موثر ترین راه برای پیشرفت و موفقیت برای افراد جویای کار می داند.
شما بسیار مصمم هستید که گذر از این کریدور می تواند بسیاری از افراد بیکار را از سرگردانی نجات دهد ، چگونه می توان این قول را به افراد داد که بعد از این با انگیزه بیشتر به نمایشگاه مراجعه کنند ؟
من از واژه بسیاری از افراد بیکار استفاده نمی کنم مطمئن هستم که تمامی بانوان و حتی آقایانی که به دنبال کسب در آمد هستند می تواند با گذر ازاین کریدور به منابع موثر و اصولی برای پیدا کردن شغل مناسب دست پیدا کنند .
آیا شرط و شروطی هم دارد ؟
در این نمایشگاه شرطی برای داشتن مدرک تحصیلی مرتبط و بسیاری دیگر از این موارد نیست. کافی است که افراد خوش فکر و ایده پرداز باشند و با انگیزه قوی وارد گذرگاه شوند. افرادی که دارای ایده هستند با خیال راحت می توانند وارد گذرگاه شوند و در قسمت ثبت ایده ها ایده های خود را با ما در میان بگذارند، ایده ها ثبت می شود و بعد از بررسی می توانیم با کمک از موسسه های خیریه مانند خیریه مهرامام رضا (ع) و یا وزارت خانه ها و شهرداری تهران ایده آنها را به اجرا در آوریم. این اتفاق می تواند با اعطای وام صورت گیرد و یااینکه مشارکت در به اجرا در آوردن ایده اتفاق بیافتد. خب در این میان مسلما هر ایده ای هم قابل قبول نیست . اما در بحث کار آفرینی می توان امیدوار بود که بسیاری از ایده های خوب به نتیجه رسیده اند. شعار ما در راه اندازی این کریدور ایجاد نهضت کار آفرینی و کسب و کار برای زنان در کشور است. اینکه هر فرد بتواند برای خود کار ایجاد کند. در بخش کارآفرینی زنان یا کلا مشارکت زنان در توسعه و اقتصاد هم باید دولتها مدیریت و فرهنگسازی کرد. نمایشگاه نقشآفرینی زنان در توسعه پایدار بر همین اساس شکل گرفته است.
تصویری از این کریدور به ما بدهید.
کریدور یا همان دالان دارای یک ورودی و یک خروجی است. اولین چیزی که می تواند کمک کننده باشد بخش مشاوره ، پذیرش و اجرا است . اگر ایده ها قابل بررسی و تامل باشند افراد با شرکت های دانش بنیان آشنا می شوند و سپس در صورت نیاز تسهیل گران و توانمند سازان می توانند کمک کننده های خوبی برای ایده پردازان و کار آفرینان باشند . ما اعتقادمان این بوده که خروجی این کریدور حداقل در بخش ایجاد ذهنیت ونظری و سپس در عملی باشد کسی که وارد این کریدور می شود اگر هیچ سرمایه یا مهارتی نداشته باشد یا اگر صاحب سرمایه باشد یا دارای ایده و ابتکار و اختراع باشد در هر کدام از این سطوح فردی که وارد شود، می تواند این بینش و نگرش را برای کارآفرینی خودش به دست بیاورد. حتی ما سازمانهایی گذاشتیم که در طول مدت نمایشگاه میتوانند مجوزهای لازم برای ایجاد کسب و کار را صادر کنند.
منظور از توانمند سازان و تسهیل گران چه کسانی هستند؟ بیشتر توضیح می دهید.
سازمان توسعه و تجارت، کانون زنان بازرگان و مدیران زن ، وزارت تعاون و خانه اصناف، کمیته امداد صنعت و معدن، جهاد کشاورزی، میراٍث فرهنگی، شرکت کارآفرینی امید و تعاونی نساجی به عنوان تسهیل گر ها فعالیت خواهند کرد و در صورت نیاز افراد به شهرداری تهران ، انجمن زنان ، موسسه رایحه ، خیریه حسابداران ، دانشگاه ارشاد ، کلینیک کسب و کار ، انجمن صنعتی سازان ، وزارت کشور ، دانشگاه الزهرا ، سازمان بهزیستی ، وزارت بهداشت وزنان فر اندیش برای توانمند سازی معرفی خواهند شد . همه این مراکز در صدد هستند تا بحث بیکاری بانوان بیش از پیش حل و کم رنگ شود .هم اکنون در میان بانوان 5 میلیون نفر تحصیل کرده بیکار داریم که باید این موضوع را مجدانه حل کرد .
۴۷۴۷