به گزارش ایرنا، «ضمیر کابل اوف» امروز (پنجشنبه) در کنفرانس بین المللی افغانستان که با حضور هیات ها و فرماندهان ارتش های 50 کشور جهان از جمله جمهوری اسلامی ایران در مسکو برگزارشد، افزود: گروه تروریستی داعش افرادی را که از روسیه وارد افغانستان شده اند به عنوان شبه نظامی آموزش می دهد و در بین مربیان آموزش دهنده، افرادی با گذرنامه های آمریکایی و بریتانیایی وجود دارند.
مدیر اداره دوم آسیایی وزارت امورخارجه روسیه همچنین اظهار کرد:داعش در شمار زیادی از مراکز آموزشی خود براساس برنامه ریزی درازمدت شبه نظامیان از آسیای مرکزی و برخی مناطق روسیه را در افغانستان آموزش می دهد به گونه ای که زبان قابل استفاده در اردوگاه های محل این فعالیت ها روسی است.
گزارش ها نشان می دهد که داعش توانسته با گسترش نفوذ خود و استفاده از همکاری گرو های های طالبان و القاعده در افغانستان نیز فعالیت کند.
در نشست «کنفرانس بین المللی افغانستان» به میزبانی وزارت دفاع روسیه، راهکارهای جلب همکاری های جهانی برای برقراری آرامش و ثبات در افغانستان و مقابله با گروه های مسلح و تروریستی بررسی شد.
4949