وی افزود: اگر رسانه ملی، خطبای نماز جمعه، وعاظ مذهبی و مداحان بخواهند سلیقه خودشان را از طریق تریبونها و میکروفونهای عمومی بیان کنند، وحدت جامعه را مخدوش نموده و نوعی بیاعتمادی نسبت به صاحبان تریبونها و خود آن رسانهها بهوجود میآورند که به منافع ملی و وحدت جامعه لطمه میزند.
نماینده مردم اردکان در مجلس با اشاره به لزوم برخورد با این سوءاستفادههای رسانهای، اضافه کرد: آسیب و مشکلی که در پی بروز این اتفاق دامن متخلفان را میگیرد، به دو صورت است. یکی همین برخورد رسمی و قانونی است و دیگری برگشتن نظر افکار عمومی که حتی اگر برخورد قانونی انجام نشود، مورد دوم خود به خود اتفاق میافتد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس اضافه کرد: اینکه هر روز صداوسیمای ما با افت مخاطب روبرو میشود و مخاطبان به سمت شبکههای ماهوارهای معاند نظام سوق مییابند و اینکه محافل و مجالس مذهبی کم رونق میشود، ناشی از عملکرد این رسانهها و تریبونهاست.
وی افزود: به هر حال همه ما دوست داریم، مساجدمان مملو از حضور جوانان باشد و صداوسیما نیز به منزله دانشگاه عمل کند و کسانی که منجر به بروز چنین مشکلاتی میشوند، باید خودشان پاسخگو باشند. آنچه مسلم است، افکار عمومی با واکنش منطقی نسبت به سوءاستفاده از تریبونها، کار خود را انجام میدهد و اینکه چرا نهادهای نظارتی درست عمل نمیکنند، بحث دیگری است.
تابش در پایان تصریح کرد: در هر صورت، یک شورای نظارتی بر عملکرد صداوسیما نظارت دارد و شورای سیاستگذاری ائمه جمعه نیز مسئول نظارت بر خطبههای نماز جمعه در سراسر کشور است و حتی خطبا و وعاظ هم باید زیرنظر سازمان تبلیغات اسلامی و دیگر تشکیلات مربوطه فعالیت کنند و سوال اینجاست که چرا این نظارتها به درستی انجام نمیشود؟!
2727