تسنیم نوشت: یک نفر در جریان درگیری با مقامات انتظامی آمریکا در ایالت اورگون کشته شده و آمون باندی، رهبر یک گروه مسلح که یک پناهگاه حیات وحش را به تصرف در آورده‌اند، به همراه چند نفر دیگر دستگیر شد.

وب‌سایت اخبار محلی اورگونین گزارش داد زمانی که مأمورین پلیس خودروی باندی و چند نفر دیگر را متوقف کردند تیراندازی بین طرفین رخ داد.

رایان باندی، برادی آمون، در جریان این دستگیری‌ها زخمی شده و دستگیر گشت. دستکم سه نفر دیگر که به همراه باندی بودند نیز دستگیر شدند. دو نفر از این افراد عضو گروهی است که پناهگاه حیات‌وحش مالهور ایالت اورگون را تصرف کرده‌اند.

این افراد با اتهام تلاش برای ممانعت از انجام وظیفه افسران فدرال مواجه هستند.

هنوز هویت فردی که در این درگیری کشته شد، اعلام نشده است.

گروه باندی از اوایل ماه جاری میلادی پناهگاه حیات وحش مالهور را تصرف کرده‌اند. آنها این اقدام را در اعتراض به آنچه محکومیت‌های شدید برای دو نفر از گله‌داران محلی می‌نامیدند، انجام داده‌اند.

52261

منبع: تسنیم