تاریخ انتشار: ۲ فروردین ۱۳۸۹ - ۱۱:۵۶

رئیس اتحادیه قنادان تهران با اعلام نرخ انواع شیرینی، از گزارش نشدن هیچ‌گونه شکایتی به اتحادیه، از قنادان تهرانی خبر داد.

محمد نصرتی در گفت‌وگو با ایسنا، نرخ‌ انواع شیرینی مصوب پنجم اسفندماه 88 کمیسیون نظارت شهرستان تهران را برای ایام عید اعلام کرد و گفت: اگر مردم نسبت به قیمت یا کیفیت شیرینی‌ شکایتی دارند می‌توانند با اتحادیه تماس گرفته و موضوع را گزارش کنند و کمیسیون فنی اتحادیه قنادان تهران به این شکایات رسیدگی خواهد کرد که البته تاکنون گزارشی در این باره نداشته‌ایم.

وی به بازرسی‌های اداره بهداشت از واحدهای دارای پروانه اشاره کرد و به مردم شهروندان توصیه کرد تا شیرینی عید خود را از قنادی‌های دارای پروانه کسب تهیه کنند.نصرتی شماره 124 سازمان بازرسی استان تهران و شماره‌های 66944499 و 66944411 اتحادیه قنادان تهران را برای اعلام گرانی یا بی‌کیفیتی این کالاها اعلام کرد.

وی همچنین به قیمت بالای مواد اولیه پخت شیرینی اشاره کرد و گفت: در کار شیرینی‌پزی حدود صد قلم مواد اولیه استفاده می‌شود که ما همه را از بازار آزاد تهیه می‌کنیم که برخی از این قیمت‌ها بسیار بالا است. مثلا آرد و شکر به سه برابر قیمت سال 87 رسید و شکر را که در این سال کیلویی 400 تا 430 تومان می‌خریدیم، سال 88 از بازار آزاد تا کیلویی930 تومان تهیه کردیم یا مغز پسته کیلویی 20 هزار تومان تهیه شد.

به گزارش ایسنا قیمت هر کیلو شیرینی درجه یک خامه‌ای چهار هزار تومان، هر کیلو شیرینی درجه یک گل‌محمدی ( دانمارکی ) 2800 تومان، زبان و پاپیون درجه یک سه هزار تومان، برنجی 2900 تومان و کیک یزدی 2700 تومان مصوب شده است.

همچنین قیمت هر کیلو شیرینی درجه دو خامه‌ای 3800 تومان، گل‌محمدی 2600 تومان، زبان و پاپیون 2800 تومان، برنجی 2700 تومان و کیک یزدی 2500 تومان است.نرخ هر کیلو شیرینی درجه سه خامه‌ای را 3600 تومان، گل محمدی را2400 تومان، زبان و پاپیون 2600 تومان، برنجی 2500 تومان و کیک یزدی 2300 تومان اعلام شده است.

 

منبع: ایسنا

برچسب‌ها