رضا عبادی زاده- خبرآنلاین: شامگاه چهارشنبه گذشته بود که یکی از دو نامزد نهایی ائتلاف فراگیر اصلاح طلبان کرمان و راور مشخص شد. در نشستی که در این روز با حضور نمایندگان تشکلهای اصلاحطلب و همچنین حزب اعتدال و توسعه همراه بود دکتر زهره سالاری به عنوان یکی از دو نامزد نهایی ائتلاف فراگیر اصلاحطلبان کرمان و راور انتخاب شد. سالاری پزشک متخصص زنان، استاد دانشگاه و فعال دانشجویی در دهه 60 می باشد. در این نشست محمد فرشاد، دبیرکل جمعیت توسعه و آزادی استان کرمان هم به عنوان رییس ستاد ائتلاف فراگیر اصلاح طلبان کرمان و راور انتخاب شد.
قبل از این انتخاب، خبرهایی مبنی بر عدم معرفی کاندیدا در کرمان به گوش می رسید. این موضوع پس از مصاحبه عجیب حسین مرعشی با خبرگزاری ایلنا بیشتر به چشم آمد اما با انتخاب سالاری به عنوان یکی از دو نامزد، عملا صحبت های حسین مرعشی مبنی بر عدم معرفی کاندیدا در برخی حوزه ها از جمله کرمان و راور نقض شد. علاوه بر این، در روزهای گذشته برخی سایت های خبری از معرفی تنها یک کاندیدا از طرف اصلاح طلبان برای انتخابات پیش روی مجلس خبر می دادند اما محمد فرشاد، رییس ستاد ائتلاف فراگیر اصلاح طلبان روز گذشته بر این موضوع هم خط بطلان کشید.
وی با اشاره به انتخاب زهره سالاری به عنوان یکی از نامزدها گفت: آنچه که در جریان انتخابات براساس اعتقاد اصلاح طلبان به وجود آمد این بود که تبعیض جنسیتی وجود نداشته باشد و خانمها به جایگاه شایسته خود دست یابند و استراتژی ما از بدو تصمیم ورود به انتخابات همین امر بود که در کشور خانم ها جایگاه ویژهای را در فرآیند انتخابات داشته باشند و این جایگاه را در مجلس به خود اختصاص دهند. در استان کرمان اصلاح طلبان این تصمیم را داشتند که از مرکز استان یکی از کرسیها به خانمها اختصاص پیدا کند و در فرآیندی که انجام شد در نهایت به این نتیجه رسیدند که سرکار خانم دکتر زهره سالاری پزشک فرهیخته و متخصص، کاندیدای این دوره اصلاحطلبان در حوزه کرمان و راور باشند. فرشاد با بیان اینکه امیدواریم ظرف چند روز آینده خبرهای بهتری را داشته باشیم گفت: دکتر سالاری به همراه یکی از برادران کارآمد در لیست نهایی اصلاح طلبان قرار خواهد گرفت ولی در حال حاضر سرکار خانم زهره سالاری در لیست قرار گرفتهاند و قطعی شده است. به گزارش گفتار نو رییس ستاد انتخابات اصلاحطلبان شهرستانهای کرمان و راور همچنین گفت: در انتخابات پیش رو استراتژی و نقشه راه اصلاح طلبان این است که به صورت جدی وارد انتخابات شوند و کاندیدا معرفی کنند و پای صندوقهای رای بیایند و انتخابات حداکثری را برگزار کنند.
شایان ذکر است قبل از انتخاب زهره سالاری به عنوان یکی از نامزدهای ائتلاف فراگیر اصلاح طلبان کرمان و راور، با هماهنگی حزب اعتدال و توسعه که به عنوان حزب حامی دولت شناخته می شود، مقرر شده بود از بین ویدا سادات رضوی، کاندیدای این حزب و زهره سالاری کاندیدای نزدیک به طیف مرعشی در کرمان یک نفر در لیست نهایی اصلاح طلبان و اعتدالگرایان کرمان قرار گیرد.