ایرنا نوشت:سانحه روز جمعه سقوط آسانسور در دانشگاه علامه طباطبایی تهران همزمان با برگزاری آزمون دکترا منجر به مصدومیت پنج نفر شد.


یک شاهد عینی عصر جمعه گفت: حوالی ساعت 13 ظهر امروز آسانسور دانشگاه علامه طباطبایی تهران در حالیکه آزمون دکترا برگزار می شد سقوط کرد و بر اثر این حادثه پنج زن و مرد مصدوم شدند.حسن عباسی مدیر روابط عمومی مرکز اورژانس تهران در این باره گفت: مصدومین این سانحه توسط تکنیسین های اورژانس بخش خصوصی به بیمارستان انتقال یافتند.وی افزود: با توجه به برگزاری آزمون دکترا، دانشگاه علامه طباطبایی اقدام به استقرار تکنیسین های اورژانس از بخش خصوصی در دانشگاه کرده بود.عباسی خاطرنشان کرد: این حادثه به مرکز اطلاع رسانی اورژانس تهران اعلام نشده است.
در این رابطه سید جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران نیز گفت: این حادثه به مرکز اطلاع رسانی آتش نشانی اعلام نشده از این رو در خصوص چگونگی و علت سانحه اطلاعی در دست نیست.

 

 

4242

منبع: ایرنا