سیاوش شهریور گفت: جمع آوری معتادان متجاهر به عنوان پروژه اجتماعی بین بخشی با همکاری دادگستری، دادستانی و استانداری تهران به عنوان مسئول هماهنگی قرارگاه آسیبهای اجتماعی در حال اجراست و خوشبختانه همه پای کار هستند.
شهریور از تعطیل شدن مرکز شفق و تخلیه آن از معتادان خبر داد و گفت: معتادانی که جمع شده بودند، در حال سمزدایی هستند و بنا داریم؛ این تعداد را در ماه آینده افزایش دهیم.
مدیرکل اجتماعی استانداری تهران با بیان این مطلب که ۵۰۰ زن معتاد در مرکز شفق نگهداری میشدند گفت: ۱۸۵ نفر به دلیل وخامت حال و با توجه به اینکه سرپناهی نداشتند، به مرکز بهاران منتقل شدند و مابقی با اجازه قاضی به خانوادههایشان تحویل داده شدند.
او در پاسخ به این سوال که این معتادان چه مدت زمانی در مرکز بهاران میمانند، گفت: معلوم نیست؛ چه مدت میمانند، این مرکز برای افرادی است که جا و سرپناهی ندارند، حرفهای بلد نیستند و توانستهاند از متادون درمانی عبور کنند. قرار است؛ این افراد حرفه و مهارت هایی را در کنار پروسه ترک اعتیاد خود یاد بگیرند.
۴۲۲۳۶