تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۷

مشرق نیوز خبرداد: خطوط لوله پلی اتیلن یا همان خوراک پتروشیمی در منطقه پران پرویز پلدختر عصر امروز منفجر و شعله ور شد.

حوالی ساعت 18 عصر امروز خطوط لوله شرکت پلی‌اتیلن که از جنوب به سمت غرب در مسیر پلدختر می‌گذرد در منطقه پران پرویز شهرستان پلدختر منفجر و دچار آتش‌ شد.

فرماندار شهرستان پلدختر ضمن تأیید این خبر اظهار داشت: عصر امروز در منطقه پران پرویز شهرستان پلدختر خطوط انتقال خوراک پتروشیمی منفجر و در حال آتش سوزی است.

نورالدین درمنان با اشاره به اینکه شرکت وابسته به این خوراک پتروشیمی در منطقه تنگ فنی پلدختر مستقر است و شیرآلات و لوله انتقال این خوراک را بسته و تا چند ساعت دیگر این آتش سوزی به احتمال زیاد مهار می‌شود.

وی اضافه کرد: تمام نیروهای ستاد حوادث غیرمترقبه لرستان با توجه به صعب العبور بودن منطقه به محل اعزام شدند و شعله‌های آتش هنوز اجازه مهار آن را نداده است.

فرماندار شهرستان پلدختر عنوان کرد: علت این حادثه هنوز مشخص نیست اما طبق اطلاعات اولیه که بدست ‌آمده به احتمال قوی رانش زمین باعث ترکیده شدن این خط خوراک پتروشیمی و آتش سوزی شده است.

22339

 

منبع: مشرق‌نیوز