به گزارش خبرگزاری خبرانلاین از ساری ،يونسي با بيان اين كه دولت تدبير و اميد با همه ظرفيتش براي توسعه سلامت پاي كار آمده است و بايد در جهت كنترل آسيب هاي باقي مانده نيز نهايت اهتمام صورت گيرد، افزود: در اين راستا، موضوع آموزش هاي در حال انجام در مدارس و دانشگاه ها كه يكي از مهم ترين راهبردهاي اين بخش است بايد گسترش يابد.
معاون استاندار با اشاره به اين كه براي تامين سلامت كاركنان دستگاه ها و سازمان ها، بايد دوره هاي آموزشي آگاهسازي از سوي مديران برگزار شود، گفت: محله محوري براي آگاهسازي مردم در جهت شناخت بيماري ها بايد در دستور كار قرار گيرد و از ظرفيت مساجد براي اطلاع رساني و اگاهسازي و آموزش مردم بهره گيري شود.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار مازندران، خاطر نشان ساخت: بايد برنامه يي براي سوق دادن مردم به سمت تغيير سبك زندگي و رويكرد جديد به بسته غذايي سالم و سنتي و مورد نياز بدن به اجرا درآيد.
وي با تاكيد بر اين كه بانوان بالاي 40 سال بايد مورد تست آزمايشگاهي براي تشخيص بموقع بيماري ها قرار گيرند، تصريح كرد: در حوزه آسيب هاي اجتماعي، دانشگاه ها بايد به كمك دولت بيايند و راهبردهاي علمي متكي به تحقيقات براي آگاه كردن مردم ارايه نمايند تا فرآيند خود كنترلي بر جامعه حاكم شود.
يونسي با اشاره به اين كه در خصوص كنترل و مبارزه با بيماري سرطان بايد مراقبت مداوم در دستور كار جامعه قرار گيرد، گفت: پيشگيري از ابتلا جوانان به آسيب هاي اجتماعي نيازمند مراقبت خانواده هاست و تحقق اين مهم نيازمند آگاهي است كه در سايه آموزش و ايجاد حساسيت در خانواده نسبت به اين موضوع به نتيجه مي رسد.
در اين جلسه مريم جمشيدي، مدير كل امور بانوان و خانواده استانداري، گزارشي از اقدامات اين اداره كل در اين خصوص ارايه نمود و اعضا نيز نقطه نظرات خود را بيان كردند.
گفتني است، دكتر اعرابي، معاون علوم پزشكي استان، گزارشي از وضعيت بيماري ايدز و سرطان در استان و راه هاي مقابله با آن را ارايه كرد.
46