به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از هرمزگان، علی یزدانی در بازدید از دومین نمایشگاه تخصصی صنعت خودرو در بندرعباس افزود: از ابتدای سال تاکنون بیش از یک میلیون و 300 هزار دستگاه خودرو در کشور تولید شده است.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران ادامه داد: برای ساماندهی هر چه بیشتر صنایع کوچک و شهرک های صنعتی خوشه های صنعتی قطعات خودرو در این شهرک ها تشکیل شده است.
وی گفت: برای ساماندهی بیشتر نیز بعد از برجام تفاهم نامه ای با کشور آلمان برای برگزاری دوره های آموزشی تولید کنندگان داخلی کشور بسته شده است.
معاون وزیر صنعت ، معدن و تجارت اضافه کرد: خودروی ساخت مشترک ایران و آلمان اسفند امسال به بازار عرضه می شود.
یزدانی در خصوص دومین نمایشگاه تخصصی خودرو در بندرعباس گفت: این نمایشگاه از نظر تعداد و کیفیت هنوز به جایگاه مطلوبی نرسیده که امیدواریم با حمایتهای بیشتر شاهد نمایشگاهی با کیفیت تر در سالهای آتی باشیم.
وی خاطرنشان کرد: بیش از دو هزار تولید کننده قطعات خودرو در کشور وجود دارد که برای 800 هزار نفر اشتغال زایی شده است.
دومین نمایشگاه تخصصی صنعت خودرو و قطعات یدکی صنایع وابسته با 167 غرفه با حضور 50 شرکت داخلی از 12 استان کشور در محل دائمی نمایشگاه ها واقع در سه راه جهانبار بندرعباس برپاست.