به گزارش خبرآنلاین، نشست مطبوعاتی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان در خصوص "جشنواره سفره ایرانی و فرهنگ گردشگری" ظهر یکشنبه با حضور اصحاب رسانه برگزار شد. محمود وفایی ،مدیر کل سازمان میراث فرهنگی بیان داشت: در ابتدا قرار بود یزد میزبان جشنواره سفره ایرانی باشد که با پیگیری ها و تلاش های انجام شده میزبانی به کرمان رسید. وی افزود:جشنواره منتج به اشاعه فرهنگ استفاده از غذاهای سنتی و مقابله با گرایش به فست فودها میشود غذای سنتی جاذبه گردشگری حساب میشود و این امر بدیهی است که برای گردشگر اقامت و غذا مهم است. وفایی اذعان کرد:خوراک سنتی خرده فرهنگ است ؛ اتصال فرهنگ و تاریخ خوراک مردم می باشد. مدیرکل میراث فرهنگی تصریح کرد: چهارشنبه اول دی ماه ساعت ۱۶ در فرهنگ سرای کوثر افتتاح جشنواره سفره ایرانی است که سر آشپزان کرمان، سیستان و یزد مسابقه می دهند. این مسئول خاطرنشان کرد که همچنین کارگاه هاي آشپزی نیز برگزار خواهد شد. وی تاکید کرد :جشنواره سفره ایرانی منطقه جنوب شرق به محوریت کرمان است,پس از ثبت ملی غذاهای کرمانی باید تعدادی فروشگاه هاي ارائه استاندارد محصولات محلی کرمانی ایجاد شود.
46