معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی کشور گفت:خوشبختانه استان کرمان به لحاظ اقلیم ،تربیت نخبگان و پتانسیل ها یکی از پیشتاز ترین و موثر ترین استان های این کشور است.

مرتضی رحمانی موحد، معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی کشور در آیین اختتامیه این جشنواره ضمن گرامیداشت یاد و خاطره جانباختگان زلزله دلخراش بم گفت: شهر بم حافظ و نگهبان یکی از آثار ملی ایران است و از این جهت از طرف جامعه گردشگری تشکر می کنم.

رحمانی موحد بیان کرد: امروزه کرمان به واسطه آب و هوا و اقلیم و آثار فرهنگی و باستانی خود به یکی از کانون های جذب گردشگر تبدیل شده است.

این مسئول اذعان کرد: این سلسله برنامه ها یادآور سفره اصیل ایرانی است و احترام به ارزش ها و عقاید و فرهنگ را همراه دارد. وی امیدوار است که این برنامه ها ادامه پیدا کنند و تاثیر خودش را بر چرخ صنعت گردشگری بگذارد.

46