به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ نظارت ضعیف شورای شهر تهران بر شهرداری که البته در مواردی به رو شدن پروندههای تخلف و بعضا فساد مالی در شهرداری تهران منجر شد، واژه نجومی را برای این پروندهها رسم کرد؛ استخدام نجومی، املاک نجومی، قراردادهای نجومی و ...
اما نکته اینجاست که خلاهای قانونی زیادی موجب شده است که شورای شهر ناتوان در نظارت بر بودجه ۲۰۰هزار میلیارد تومانی شهرداری باشد.
از سوی دیگر، رحمتاله حافظی که به عنوان مهمترین منتقد محمدباقر قالیباف، شهردار تهران شناخته میشد، در انتخابات شورای شهر پنجم ثبت نام نکرد. او هرچند که بیماری همسرش را به عنوان دلیل عدم حضور عنوان کرده است، اما به طور ظریفی گفت که از اصلاح دست شسته است: «آنچه در این چهار سال سعی بر انجام آن داشتم، مجموعه تعهداتی بود که به عنوان نماینده تمامی شما شهروندان بر دوش داشتم و تا آخرین روز کاری خود را موظف به ادامه همین مسیر می دانم. با توجه به شرایط خاصی که در ماههای اخیر بر شورای شهر حاکم بود و کمابیش در جریان آن قرار داشتید، ادامه این مسیر حداقل با وضعیت خاص خانوادگی کنونی اینجانب، میسر نبود.»
با این حال این فقط شورای شهر تهران نیست که در این زمینه ناتوان است. حداقل در دوره چهارم شوراهای شهر و روستا، ۱۲ پرونده جنجالی، عملکرد شوراهای شهر و روستا را به چالش کشیده است.
اکنون که شوراهای شهر چهارم در سرازیری افتادهاند و عملا نباید انتظاری درباره نظارت پر و پیمانتر بر مدیریت شهری داشت، شما عملکرد شورای شهر در نظارت بر شهرداری و مدیریت شهری را چگونه ارزیابی میکنید؟
نظراتتان را دراین باره در بخش کامنتهای همین خبر برای ما ارسال کنید.
۴۷۴۷