به گزارش خبرگزاری خبرانلاین منطقه مازندران ، عليرضا يونسي رستمي، معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار مازندران در جلسه كارگروه امور اجتماعي و فرهنگي ساماندهي و مديريت آسيب هاي اجتماعي استان با اشاره به اين كه در آغاز به كار دولت تدبير و اميد، استان با چالش هاي اجتماعي متعددي روبرو بود، افزود: با نگاه واقع بينانه دولت يازدهم به آسيب هاي اجتماعي و تلاش هاي صورت گرفته در استان، جلوي رشد فزاينده طلاق در مازندران گرفته شد و اكنون بحمدالله با تداوم برنامه ها، آمار اين بخش رو به كاهش است و در تلاشيم تا با آسيب شناسي و احصا وضعيت، برنامه مقابله با پديده طلاق را در شهرهاي داراي اولويت پيگيري نماييم.
يونسي با اشاره به اين كه در ديگر حوزه هاي آسيب هاي اجتماعي نيز در مازندارن در دولت تدبير و اميد تلاش هاي شايان توجهي صورت پذيرفت، ياد آور شد: كاهش ازدواج و باروري از ديگر پديده هاي اجتماعي است كه نرخ رشد جمعيت در استان را تحت تاثير قرار مي دهد و اگر برنامه اي اصولي براي اين بخش تدوين و اجرا نشود در افق 1404 با جامعه اي سالمند و پير در مازندران مواجه خواهيم بود.
وي با اشاره به اين كه سياست هاي كلي افزايش جمعيت از سوي مقام معظم رهبري و چارچوب اجرايي اين سياست ها از سوي معاون اول رييس جمهور به دستگاه ها و سازمان ها ابلاغ گرديد، افزود: شوراي راهبردي جمعيت با 5 كميته كارشناسي، اجراي سياست هاي افزايش جمعيت در استان را پيگيري مي نمايد.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار، با اشاره به اين كه كاهش ازدواج در كنار پديده طلاق از مشكلات اجتماعي است كه مي تواند آسيب هاي جدي به تحكيم بنيان خانواده وارد كند، تصريح نمود: در دو ماهه نخست سال 96 نبست به مدت مشابه سال قبل شاهد رشد 1.4 درصدي مواليد در استان بوده ايم.
يونسي با اشاره به برگزاري همايش روز جهاني جمعيت در تيرماه 96 در ساري، گفت: اين همايش بايد روح حركت عقلاني، علمي، فرهنگي و ديني به سوي افزايش باروري را براي رسيدن به اجتماعي شاداب تر، سرزنده تر و پويا تر در جامعه بدمد.
وي بر اتخاذ روش هاي موثر فرهنگي و علمي براي ترويج افزايش ازدواج و مواليد با بهره گيري از آداب، رسوم، انديشه هاي ديني و فرهنگي در جامعه تاكيد كرد و خاطر نشان ساخت: مجموعه سياست هاس تشويقي دولت در دستگاه ها براي افزايش مواليد جمع بندي و به آگاهي عموم رسانده شود.
معاون استاندار، تصريح كرد: آسيب شناسي علمي و دقيق از موانع رشد جمعيت در استان صورت گيرد و جلسات شوراي مشورتي در شهرستان ها با جديت پيگيري شود.
46