واحد مرکزی خبر نوشت: وزارت اوقاف قطر با مسدود کردن صفحه نام نویسی برای ادای فریضه حج، از حضور مردم این کشور در مراسم حج امسال جلوگیری کرد.

این تازه ترین تحول در بحبوحه بحران در روابط عربستان و قطر و تحریم دوحه از سوی رژیم سعودی و سه کشور عربی دیگر به حساب می آید.

به گزارش شبکه الاخباریه سعودی وزارت اوقاف قطر صفحه نام نویسی حجاج را برای ادای فریضه حج مسدود و اتباع این کشور را از شرکت در مراسم حج محروم کرد. شهروندان قطری به این علت نتوانستند روادید وارد شدن به خاک عربستان را دریافت کنند.

این شبکه عربستانی افزود: این اقدام مقامات دوحه در حالی صورت گرفته است که مسئولان سعودی بارها و بارها و در مناسبتهای مختلف برای پذیرش حجاج قطری اعلام آمادگی کرده اند. طبق اعلام مسئولان سعودی، آن دسته از شهروندان قطری که از طریق قانونی برای حج ثبت نام کنند و از طرف دستگاههای مسئول در قطر معرفی شوند می توانند روادید ورود به خاک عربستان را دریافت کنند.

52310

منبع: واحدمرکزی‌خبر