دانشگاه ما سه روحانی شاخص (حاج آقامهدوی، حاج آقا باقری و حاج آقا علم الهدی) و چهار دانشگاهی اداری داشت؛ مهندس خالدی که آموزش را ادراره می کرد، دکتر گلاب بخش که حوزه دانشجویی و بهداشتی را مدیریت می کرد، مهندس پاکدامن که حوزه پژوهش و کتابخانه را راهبری می کرد و آقای یزدان پناه که امور کلاس ها را اداره می کردند.
همه این افراد از نخبگان دوره خود و همکاران اولیه آیت الله مهدوی کنی در کمیته انقلاب اسلامی بودند. آنها نظم و انضباط را در عالی ترین سطح بر محیط آموزشی و دانشجویی حاکم کردند و شیوه ای خاص از اداره دانشگاهی با معیارهای آموزش حوزوی بنا کردند.
از میان این چهار تن مهندس خالدی به تحصیلات علوم انسانی ادامه داد، کار دولتی گرفت و در شورای عالی امنیت ملی با دکتر جلیلی کا ر کرد. سلامت نفس در کنار اعتماد به نفس از ویژگی های بارز آن مرحوم بود. خدایش رحمت کند.